Dei Energy News

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΑΜΕ:ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ...

  ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΣ
ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ
Συναδέλφισσες – φοι

Μετά από τέσσερις μήνες αφ’ ότου έγιναν οι εκλογές του
σωματείου για την ανάδειξη νέας διοίκησης χάρη στην υπεύθυνη στάση του ψηφοδελτίου μας επιτέλους η ΕΤΕ/ΔΕΗ έχει, (εξέλεξε) κατ’ αρχήν Πρόεδρο, Γραμματέα και Ταμία.
Αυτό, όπως ήδη αναφέραμε, έγινε κατορθωτό χάρη στην υπεύθυνη στάση της πλειοψηφίας του ψηφοδελτίου μας που με αίσθημα ευθύνης, χωρίς δεύτερη σκέψη, ανάμεσα στη συνέχιση μιας απαράδεκτης και νοσηρής κατάστασης που επί τέσσερις μήνες είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνεται συγκρότηση και που οδηγούσε το ιστορικό σωματείο μας σε διάλυση και ανάμεσα στο δρόμο που έδινε διέξοδο επέλεξε να βαδίσει στο δρόμο που έδινε διέξοδο, στο δρόμο του σεβασμού του ιστορικού συνδικάτου και των συναδέλφων μας.

Συναδέλφισσες – φοι

Τα στελέχη του ΕΑΜΕ που χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε στη βάση αξιών, αρχών και ιδανικών και που δεν έχουμε κάνει σκοπό της ζωής μας το κυνήγι της καρέκλας, όπως ο πρώην Πρόεδρος Βλαστός Άγγελος που επί τέσσερις μήνες τώρα ενώ ηττήθηκε κατά κράτος, ενώ κατετάγη 4ος (εισπράττοντας τα αποτελέσματα της αλλοπρόσαλλης στάσης του), ως γνήσιος μικροαστός, δεν αναγνώριζε και δεν σεβόταν το αποτέλεσμα των εκλογών προσπαθώντας με χίλιους δυο τρόπους να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα, του προέδρου εμείς, εν αντιθέσει μ’ αυτόν, χωρίς δεύτερη σκέψη μετά την απαράδεκτη στάση (άδειασμα) του επικεφαλής της ΣΑΔ Μιχαλάτου Θωμά στο ψηφοδέλτιό μας (ψηφοδέλτιο που του έκανε την τιμή να τον εκλέξει προσπερνώντας πολλά εμπόδια και παρ’ ότι στον εργασιακό του χώρο πήρε μόνο την ψήφο του), επιλέξαμε να δώσουμε διέξοδο στην απαράδεκτη κατάσταση της μη συγκρότησης που σέρνονταν ως καρκίνωμα τέσσερις μήνες τώρα και που είχε βάλει σε άμεσο κίνδυνο την συνοχή του συνδικάτου.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ
 ΓΙΑΤΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗ
ΔΑΚΕ

 Πιο συγκεκριμένα και για να μάθει και ο τελευταίος συνάδελφος το τι ακριβώς γινόταν και επί τέσσερις μήνες δεν μπορούσαμε να συγκροτηθούμε σε σώμα αλλά και το τι έγινε και ενώ εμείς ήμασταν πρώτο ψηφοδέλτιο Πρόεδρος εξελέγη από το δεύτερο (ΔΑΚΕ) επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε όλη την εικόνα. Εικόνα που κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν
Τα συμπεράσματα δικά σας…


Συναδέλφισσες – φοι

Επί τέσσερις μήνες δεν μπορούσαμε να συγκροτηθούμε σε σώμα γιατί πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα ο πρώην Πρόεδρος Βλαστός Άγγελος δεν είχε το σθένος να αναγνωρίσει και να σεβαστεί την επιλογή των συναδέλφων μας που μας κατέταξαν πρώτους και κατά τρόπο μικρόψυχο και φασιστικό έχοντας ιδιοκτησιακή αντίληψη της θεσμικής καρέκλας του Προέδρου δεν δεχόταν να ψηφίσει κανέναν άλλον υποψήφιο πέρα απ’ τον εαυτό του!!
Ο κύριος αυτός που είναι γεμάτος κόμπλεξ και απωθημένα και που η στάση του τον ξεγύμνωσε μπροστά στα μάτια όλων μας, και που καμία σχέση δεν έχει με την αριστερά και αυτό που λέμε ταξική συνείδηση γιατί είναι άνθρωπος χωρίς φραγμό, ενδοιασμούς και αρχές, από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών και παρ’ ότι οι συνάδελφοι του γύρισαν την πλάτη, με χίλιους δυο τρόπους γλύφοντας εκεί που δήθεν έφτυνε (Κατσινή, Ρίζο – κάθε μέρα ήταν στην καφετέρια και το γραφείο του) μετήλθε κάθε τρόπο προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του Προέδρου.
Αποθέωση όλων όσων έκανε ήταν το γεγονός του ότι στις 30 Σεπτέμβη στις 2 το μεσημέρι χωρίς καμιά αναστολή, χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό, μαζί με όλη την ηγεσία της ΠΑΣΚΕ/ΔΕΗ (Αδαμίδη κ.α.)δεν δίστασε να λάβει μέρος σε κοινή σύσκεψη υπό τον… Πρόεδρο της ΓΣΕΕ!! με αντικείμενο το πως το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει ο σ. Φωτόπουλος θα βρεθεί εκτός κάθε θεσμικής ιδιότητας τόσο στη ΓΕΝΟΠ όσο και στην ΕΤΕ!!

Συναδέλφισσες – φοι

Αυτόν τον μικρόψυχο γεμάτο μίσος μικροαστό που ως Φύρερ νομίζει ότι την καρέκλα του Προέδρου της ΕΤΕ του την χάρισε ο θεός και που ενώ δεν μας ψήφιζε επί τέσσερεις μήνες παρ’ ότι ήμασταν πρώτοι και δικαιούμαστε την θέση του Προέδρου και που από πάνω έχει το θράσος (ενώ δεν ψήφισε ούτε την συγκρότηση αριστερού προγραμματικού προεδρείου στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ) να μας λέει ότι παραδώσαμε την ιστορική ΕΤΕ στην ΔΑΚΕ τον παραδίδουμε στην κρίση σας.
Όσο δε γιατί ενώ στις εκλογές ήμασταν πρώτο ψηφοδέλτιο και δικαιούμαστε τον Πρόεδρο τελικά βρέθηκε να είναι Πρόεδρος ο σ. Τωμαδάκης από την ΔΑΚΕ πέρα από το ότι όπως είπαμε επί τέσσερεις μήνες πρώτος και «καλύτερος» εντελώς αντιδημοκρατικά δεν μας ψήφιζε (όπως όφειλε) ο μικροαστός Βλαστός καταλυτικό ρόλο γι’ αυτό έπαιξε και η αχαρακτήριστη, προδοτική, μικρόψυχη και βαθιά απολίτικη συμπεριφορά του επικεφαλή της ΣΑΔ Μιχαλάτου Θωμά που χωρίς να σεβαστεί την πολιτικοσυνδικαλιστική συμφωνία που κάναμε για την συγκρότηση ταξικού μετώπου με αστεία δικαιολογία (σε συνέχεια και άλλων απαράδεκτων συμπεριφορών του) αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δ.Σ. δίνοντας την δυνατότητα στη ΔΑΚΕ να λέει ότι εμείς δεν είμαστε πλέον πρώτο ψηφοδέλτιο.

    Συναδέλφισσες – φοι

Με βάση αυτή την εικόνα και αυτή την κατάσταση εμείς δεν είχαμε πλέον καμία άλλη επιλογή παρά να σεβαστούμε την πραγματικότητα που άλλοι διαμόρφωσαν (Βλαστός – ΣΑΔ – Σκαλίτζης).
Η ευθύνη γιατί τόσο καιρό δεν γινόταν συγκρότηση και γιατί πρόεδρος εξελέγη από την παράταξη της ΔΑΚΕ τους ανήκει αποκλειστικά.

Κλείνοντας αυτή την ανακοίνωση για άλλη μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 1.560 συναδέλφους που μας ψήφισαν και δεσμευόμαστε προς όλους (και όσους δεν μας ψήφισαν) πως σταθερά και ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα.
 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΑΜΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News