Dei Energy News

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Δήλωση χαστούκι από την Ραχήλ Μακρή για τους πρασινοφρουρούς και τα γαλάζια παιδιά του συνδικαλισμού

ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΙΧΜΕΣ ΠΡΟΣ στους ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ   που ακόμη και σήμερα υποστηρίζουν τον ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ την ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ τον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

"Δεν μίλησαν όταν το λιγνιτωρυχείο της Βεύης δόθηκε με απευθείας ανάθεση στον Μπόμπολα, όταν ψηφίζονταν το ξεπούλημα των δικτύων μεταφοράς υψηλής τάσης και όταν αποφασίζονταν η εκποίηση σε τιμή ευκαιρίας ατμοηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών σταθμών και ορυχείων σε ημετέρους ιδιώτες"

Το απόγευμα του Σαββάτου, από το γραφείο της κυρίας Μακρή εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Στο ΤΑΙΠΕΔ το 17% της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Οι πρασινοφρουροί και τα γαλάζια παιδιά του συνδικαλισμού σιωπούν. Δεν μίλησαν όταν το λιγνιτωρυχείο της Βεύης δόθηκε με απευθείας ανάθεση στον Μπόμπολα, όταν ψηφίζονταν το ξεπούλημα των δικτύων μεταφοράς υψηλής τάσης και όταν αποφασίζονταν η εκποίηση σε τιμή ευκαιρίας ατμοηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών σταθμών και ορυχείων σε ημετέρους ιδιώτες.

Υπόσχονταν προγράμματα εθελουσίας εξόδου, χρήματα και προνόμια για να παραπλανήσουν τους συναδέλφους τους και να διασφαλίσουν την ησυχία, που απαιτούσαν τα κομματικά αφεντικά τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την εκποίηση. Τώρα δεν μπορούν να αντικρίσουν αυτούς, που μέχρι εχθές εργάζονταν δίπλα τους και αύριοαύριο θα μείνουν άνεργοι. Φωνάζουν, βρίζουν και ψεύδονται για να απομακρύνουν την προσοχή.

Στόχος τους η Ραχήλ Μακρή, που αποκάλυψε τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις σε ορυχεία και εργοστάσια της ΔΕΗ και έδρασε για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι εργολάβων, οι οποίοι εισέπρατταν μόνο την αδιαφορία από τις κομματικές ουρές των συγκυβερνούντων κομμάτων.

Στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ουδέποτε ειπώθηκε η φράση «θα σας κρεμάσουμε». Η διαρροή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ψευδής και συκοφαντική. Όσοι εκπρόσωποι του έντυπου ή ηλεκτρονικού τύπου παραπλανήθηκαν και απέδωσαν στην Βουλευτή Ν. Κοζάνης την ανωτέρω έκφραση καλούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων του Τύπου, που παλεύουν για το μεροκάματο. Οι γνήσιοι δημοσιογράφοι αναζητούν την αλήθεια και αυτή προβάλουν, σε αντίθεση με τους κομματικά εκλεκτούς κοντυλοφόρους λάσπης, που λαμβάνουν εντολές συκοφάντησης μέσω non paper κομματικών επιτελείων.

Οι τελευταίοι, μέχρι εχθές, προσπαθούσαν να συνδέσουν την κα Ραχήλ Μακρή με την Χρυσή Αυγή, βάζοντας στο στόμα της φράση αθώωσης των στελεχών του συγκεκριμένου κόμματος. Η βουλευτής διέψευσε πολλάκις με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το γεγονός. Κάποιοι έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν και συνέχισαν την πολιτική συκοφάντηση μέχρι που αντιμετώπισαν την δικαιοσύνη.

ΣήμεραΣήμερα προσπαθούν να συνδέσουν την κα Ραχήλ Μακρή με την βία. Διαψεύδεται για μια ακόμη φορά η έκφραση «θα σας κρεμάσουμε». Γνωρίζουμε την μεθόδευση και δεν ενδίδουμε σε απειλές, λάσπη και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Ο αγώνας για θεσμική, νόμιμη και πολιτική ανατροπή και αποκάλυψη της αλήθειας θα συνεχιστεί».


 ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Σπάρτακος Γιώργος Αδαμίδης υποστηρίζει ότι οι επίμαχες εκφράσεις είναι καταγεγραμμένες, προκαλώντας την κ. Μακρή να κάνει μήνυση «για να δούμε τι λεει το υλικό».

Την έκφραση «θα σας κρεμάσουνε», που σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ φέρεται να απηύθυνε σε συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας, διέψευσε κατηγορηματικά η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. Ωστόσο, η βουλευτής ανέφερε ότι είπε «δωσίλογους» και «προδότες» όσους «υπηρετούν αυτή την κυβέρνηση που ξεπουλάει τη ΔΕΗ». 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Σπάρτακος Γιώργος Αδαμίδης υποστηρίζει ότι οι επίμαχες εκφράσεις είναι καταγεγραμμένες, προκαλώντας την κ. Μακρή να κάνει μήνυση «για να δούμε τι λεει το υλικό». 

«Είναι έξω από οποιαδήποτε δεοντολογία να λεει ‘δωσίλογοι και προδότες θα σας κρεμάσουμε’ ένας εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, να ξεστομίζει απερίγραπτα και απαράδεκτα πράγματα... Το συνέδριο θα καταγγείλει αυτές τις συμπεριφορές. Αν αυτό δεν είναι Χρυσαυγίτικες φράσεις τότε τι άλλο είναι δεν ξέρω» δήλωσε ο κ. Αδαμίδης στον ΣΚΑΪ. 

Με τη σειρά του, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Παντελής Καραλευτέρης, τόνισε στον σταθμό μας ότι η επίθεση της κ. Μακρή σε εκλεγμένους συνδικαλιστές είναι ανοίκεια και έξω από τα όρια, λέγοντας ότι «ούτε Χρυσαυγίτης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοιες εκφράσεις. (...) Εγώ την υπερασπιζόμουν λέγοντας ότι έπρεπε να μιλήσει νωρίτερα, και μετά επετέθη και σε μένα. Προσβάλει το δημοκρατικό κόσμο».
 

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News