Dei Energy News

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ AΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ IV

Συναδέλφισσες-οι δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο πρόεδρος του Eurogroup  δήλωνε ότι : << Έλληνας πρωθυπουργός μου πε πως διοικώ έναν διεφθαρμένο λαό>> .
 Είναι γνωστό ποιος ήταν αυτός που τόπε και πόσο <<επιτυχημένος>> αποδείχτηκε και ποιά μοίρα επιφύλαξε σε αυτήν την χώρα . Φαίνεται όμως πως την δόξα του έχει ζηλέψει και κάποιος δικός μας άνθρωπος .
Αυτός λοιπόν αφού ασκεί εξουσία για πολλά , πάρα πολλά χρόνια για την ακρίβεια και κατά σύμπτωση στους ίδιους ανθρώπους , τυχαίο δεν νομίζω , φτάνει στα όρια του χαρακτηρισμού καθεστώτος αυτή η κατάσταση .
Αυτός λοιπόν έφτασε στο σημείο , αφού πρώτα έχει πει τα << καλύτερα >> λόγια για τον κόσμο τον οποίο διοικεί όταν πιο παλιά επισκεπτόταν συχνότερα το << Κλεινόν Άστυ >> περί της οκνηρότητά τους κλπ  , αφού περιποιήθηκε με τις << καλύτερες >> των βαθμολογιών αυτόν τον κόσμο γιατί ότι καλό επιτυγχανόταν οφειλόταν αποκλειστικά στους λίγους και ημετέρους έφτασε η ώρα να αποδείξει πως ο κόσμος εκτός από κακός είναι και κλέφτης συλλήβδην .
 Έτσι γυρνώντας δεκαετίες και βάλε πίσω εφαρμόζει πρακτικές του μαύρου παρελθόντος , ξεπερνώντας ίσως τον δάσκαλο και προκάτοχο . 

Επικουρούμενος πιθανόν της ακμάζουσας τεχνολογίας που γέννησε τον Μεγάλο Αδελφό ή της γνωστής << ενημέρωσης >> υποβάλλει πλέον τον κόσμο σε οδυνηρή διαδικασία ελέγχου των προσωπικών ειδών του και μάλιστα σε αρκετά κοινή θέα  . Καταπάτηση αξιοπρέπειας , διασυρμός κανονικός δηλ και βορά στα κακεντρεχή σχόλια και στον ευτελισμό .
Αποτέλεσμα μηδέν  , στην δικαιολογία ότι κυνηγάμε και τα πιο μικρά μας διαφεύγει ότι μας έχουν ξεφύγει ΔΥΟ τουλάχιστον μεγάλα περιστατικά μέσα στα πόδια μας… . Δεν ξέρουμε αν γίνεται κατανοητό όμως ότι ευτελίζονται και το θύμα αλλά και ο << θήτης >> για το επίπεδο στο οποίο κινείται . Τον τελευταίο συνάδελφοι τον αφήνουμε στην κρίση σας , εμείς δηλώνουμε ότι τέτοιες ανήκουστες πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν και εμείς θα μπούμε εμπόδιο σε αυτές και θα τις στείλουμε εκεί που είναι η θέση τους , στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .
Αυτό θα το κάνουμε αρχής γενομένης από σήμερα καταγγέλλοντας τες  , και με όποια μορφή χρειαστεί στην συνέχεια ανεξαρτήτου κόστους και χωρίς φόβο . Το πολύ πολύ να υποβληθούμε σε κανέναν << έλεγχο >> , σε αντίθεση με άλλους ισχύει το << καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται >> .
 

Υ.Γ Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει  .       (Αγάθων 450-400 πχ. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News