Dei Energy News

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΕΠ/ΔΕΗ:ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΤΟΥ... ΤΑΥΤΕΚΩ!!!!!!!

Tι κι αν η χώρα και οι εργαζόμενοι βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, συνθήκες ανασφάλειας και δύσκολης καθημερινότητας; Τι κι αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και δεν πρέπει να γίνονται υπηρεσιακές μεταβολές και μάλιστα αναθέσεις;
Όλα αυτά δεν πτοούν τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ, ο οποίος στις 29/5/2012!!! αναθέτει σε μισθωτή ΔΟ2 καθήκοντα Ειδικού Στελέχους στάθμης Διευθυντή ΒΟΚ!!!! παρακάμπτοντας  ότι απαιτείται Προκήρυξη της θέσης  και ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα καθώς είναι απόφοιτη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!!!.
Το έγγραφο της ανάθεσης έγινε σαν ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ προηγούμενης ανάθεσης που είχε υπογράψει ο ίδιος το Νοέμβριο 2011, με το οποίο της ανέθετε καθήκοντα Επιτελικού Διευθυντή ΒΟΚ, αν και είχαν καταργηθεί τα Επιτελικά Στελέχη, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ.
Η ανάθεση εκείνη μετά από παρεμβάσεις και της ΔΑΝΠ δεν προχώρησε.
Δεν αποτελεί κακόγουστο αστείο ότι στη μισθωτή, η οποία είναι Τομεάρχης από το 2008 της ανατέθηκαν παράλληλα με αυτά, τον Φεβρουάριο του 2009, καθήκοντα υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του τότε Προέδρου του ΤΑΥΤΕΚΩ και αργότερα από τον νυν Πρόεδρο επίσης παράλληλα με τα προηγούμενα, καθήκοντα «αναφορικά με τη στρατηγική επιλογή διαμόρφωσης διοικητικής κουλτούρας Καλής Διακυβέρνησης»!!! αλλά και «στη διαμόρφωση συστήματος κανόνων, αξιών ..... που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση φαινόμενων διαφθοράς»!!!!!!
Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ και του ΤΑΥΤΕΚΩ αλλά και τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ να βάλουν τέλος στα εκφυλιστικά αυτά φαινόμενα που προκαλούν την οργή σε όλους τους εργαζόμενους.
Ο ΣΕΠ/ΔΕΗ ο οποίος διαθέτει καταγγελίες ότι το εν λόγω πρόσωπο ουδέποτε έχει ασκήσει πραγματικά ούτε τα καθήκοντα του Τομεάρχη, για τα οποία είχε γίνει η αρχική ανάθεση και λαμβάνει επίδομα από το 2008, επιφυλάσσεται για τη νόμιμη άσκηση των δικαιωμάτων και της προστασίας των μελών του.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους επειδή υπέρβαση της μισθοδοσίας σημαίνει περαιτέρω μείωση των αποδοχών μας για να υπηρετηθεί το προβλεπόμενο από το νόμο 4024/2011 πλαφόν του 65% των αποδοχών του 2009, να εκφράσουν την αγανάκτησή τους απέναντι στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News