Dei Energy News

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Φωτοβολταϊκά βάζει στις στέγες της η ΔΕΗ

http://www.energypress.gr/
Στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες τεσσάρων δωμάτων σε κτίριά της στην Αττική προχωρά η ΔΕΗ. Πρόκειται για κτίρια της επιχείρησης στην Ελευσίνα, τον Πειραιά, το Κορωπί και το Μαρούσι ενώ ήδη η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ έχει προκηρύξει το σχετικό διαγωνισμό για την προμήθεια των φ/β πλαισίων και των αντιστροφέων που θα εξοπλίσουν τα συστήματα.
Ειδικότερα, η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ προχώρησε στις 5 Ιουνίου στη δημοσίευση της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για τη προμήθεια του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί για τα συστήματα ο οποίος αφορά φωτοβολταϊκά πλαίσια  κρυσταλλικού πυριτίου συνολικής μέγιστης ονομαστικής ισχύος 83,96 kWp, οκτώ τριφασικούς αντιστροφείς ονομαστικής ισχύος περίπου 10kVA έκαστος και τέσσερα σετ αισθητήρων περιβάλλοντος.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης, απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στη διαδικασία του διαγωνισμού είναι η απόδειξη της εμπειρίας αναφορικά με την προμήθεια Φ/Β πλαισίων, η οποία απαιτεί προσκόμιση λίστας  με έργα προμήθειας Φ/Β πλαισίων, με βάση την οποία η συνολική ισχύς των Φ/Β πλαισίων, που επιτυχώς έχει προμηθεύσει ο προσφέρων, θα ξεπερνά τα 100kWp. Τουλάχιστον ένα από τα έργα προμήθειας που θα περιλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα θα πρέπει να αφορά Φ/Β πλαίσια του ίδιου οίκου με αυτόν στον οποίο ανήκουν τα προσφερόμενα Φ/Β πλαίσια.

Αντίστοιχα απαραίτητη είναι η απόδειξη της εμπειρίας αναφορικά με την προμήθεια αντιστροφέων, προσκομίζοντας προς τούτο λίστα με έργα προμήθειας αντιστροφέων, με βάση την οποία η συνολική ισχύς εξόδου των αντιστροφέων, που επιτυχώς έχει προμηθεύσει ο προσφέρων, είναι τουλάχιστον ίση με 80kVA.
Η προσφορά θα πρέπει να υποβληθεί στο πρωτόκολλο της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. Καποδιστρίου 3, 153 43 Αγ. Παρασκευή τηλ. 2112118000 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22η Ιουνίου 2012 και ώρα 14:00. Ανώτατος Προϋπολογισμός Προσφοράς: 98.000,00€
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.ppcr.gr/List.aspx?Year=2012&C=17&A=351

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News