Dei Energy News

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ




Προς: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλο

κ. Ζερβό Αρθούρο
ΘΕΜΑΤΑ: 


Α) ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ  ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Β) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ.



Α) Αναλυτικότερα μετά την πρόσφατη ένταξη στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. του συνόλου των ταμείων του δημοσίου των Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο. θα πρέπει να επανεξεταστεί το ποσοστό των κρατήσεων μας , επί δικαιότερου τρόπου. Αφού πλέον οι παροχές προς τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ είναι ακριβώς οι ίδιες προς όλους θα πρέπει να είναι ίδιες και οι κρατήσεις μας στους εξής κωδικούς: Κ.Μ.403, Κ.Μ.404, Κ.Μ.409 που αφορούν τις ιατροφαρμακευτικές κρατήσεις μας προς τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Διότι π.χ. δεν μπορεί συνάδελφος εργαζόμενος στο 3ο κλιμάκιο σε υπηρεσία γραφείου χωρίς βάρδια να του κρατούν σε αυτούς τους κωδικούς 160€ περίπου και στον αντίστοιχο του δημοσίου σε δουλειά γραφείου να έχει κρατήσεις….45€.

Η διαφορά μεγαλώνει πάρα πολύ στους συναδέλφους μας στα ορυχεία και ΑΗΣ οι οποίοι εργάζονται βάρδια.   

Β) Κράτηση υπέρ ΟΑΕΔ: Εμείς έχουμε δύο κρατήσεις ο κωδικός 406 πρέπει να καταργηθεί από τη στιγμή όπου όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι έχουν μόνο τον  κωδικό 411 την ειδική εισφορά 1% υπέρ ΟΑΕΔ και μόνο αυτό.

Περιμένουμε απαντήσεις επί αυτών και τις ενέργειες σας προς την άμεση επίλυση τους.

 

ΠΑΝΕΟΡΔΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
 Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» συμμετέχει στο ΠΑΝΕΟΡΔΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του δήμου Εορδαίας όπως:

-       Την στήριξη μας για να  συνεχίσει να  λειτουργεί η επιθεώρηση εργασίας.

-       Την αυτόνομη λειτουργία αλλά και την αναβάθμιση και πλήρη στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  σε μια περιοχή με πολύ βαριά βιομηχανία και με πολύ βεβαρυμμένο περιβαλλοντικά περιβάλλον. 

-       Την παραμονή του τμήματος ΤΕΙ μαιευτικής.

-       Την λειτουργία του γραφείου  του ΟΑΕΕ.



Καλούμε όλους τους Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης να αντιδράσουν και να ανταποκριθούνε σε αυτά που τους εμπιστεύτηκαν οι πολίτες.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.



Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς, την περιφέρεια, τους πολίτες να αποτρέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, τα σχέδια εκείνων που αποφασίζουν για την τύχη της περιοχής χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για την περιοχή.      





ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ  ΕΚΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ



                                                                           
 


                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News