Dei Energy News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Στις δύσκολες μέρες που περνάμε σήμερα με τις πολιτικές της μιζέριας και του εργατικού αφανισμού, με τις πολιτικές-φασιστικές δολοφονίες της εργατικής τάξης, η μόνη μας λύση είναι να αντιστεκόμαστε.
Η ΤΔΕ Περιοχή Λάρισας και οι συνάδελφοί μας έκαναν πράξη σήμερα την απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης (16-09-2013)  την έναρξη των απεργιακών μέτρων.
Είναι απορίας άξιο πώς τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας μετατρέπονται σε άδικα. Όλη αυτή η αντιμετώπιση μας παραπέμπει σε άλλες εποχές.
Είναι καθήκον της ΕΤΕ/ΔΕΗ να οργανώσει σήμερα-τώρα αυτήν τη στιγμή την συνέχιση του αγώνα και να παροτρύνει όλες τις ΤΔΕ (τοπικές διοικούσες επιτροπές) πανελλαδικώς σε έκτακτες γενικές συνελεύσεις ώστε η βάση να αποφασίσει για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Η ΤΔΕ Περιοχή Αθήνας παρακολουθεί τα γεγονότα και θα παρέμβει σε περίπτωση που δεν πάρει πίσω η διοίκηση τις απειλές και δεν βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της περιοχής Λάρισας.
Η ΤΔΕ Περιοχή Αθήνας μαζί με τους συναδέλφους της θα κάνει ότι περνάει  από το χέρι της ώστε να δώσουμε μια και καλή την απαντησή μας σε όσους παζαρεύουν την εργασία μας και την αξιοπρέπειά μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ



ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ




      Το Δ.Σ. ΤΔΕ/ΕΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News