Dei Energy News

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το συνδικαλιστικό κίνημα στη ΔΕΗ δεν υποκύπτει σε εκφοβισμούς και απειλές

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!
Πιο συγκεκριμένα η Διοίκηση της ΔΕΗ απέστειλε εξώδικο κατά της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, για Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε με τον τίτλο «ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ», και αφορούσε το Κοινοπρακτικό Σχήμα ΔΕΗ-DAMCO για την δημιουργία franchise καταστημάτων όπου ως γνωστό η ΔΕΗ συμμετέχει με ποσοστό 49%.
Ενοχλήθηκε η Διοίκηση γιατί η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ δεσμευόμενη από τις αποφάσεις του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ είχε διαφορετική άποψη για τα κοινοπρακτικά σχήματα, από αυτή της Διοίκησης.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ, αντί να απειλεί και να επιχειρεί να φιμώσει, να χειραγωγήσει και να ελέγξει το ιστορικό σωματείο την ΕΔΟΠ/ΔΕΗ, θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα της Επιχείρησης, για το οποία «περί άλλων τυρβάζει», όπως:
             Το πρόσφατο black out της Σαντορίνης
             Τον έλεγχο των εργολάβων
             Το κλείσιμο των πρακτορείων πελατών
             Την κατολίσθηση της Μεγαλόπολης και μάλιστα σε καλοκαιρινή περίοδο
             Τα θανατηφόρα ατυχήματα
             Τα πρόστιμα της ΡΑΕ και τον αβανταδόρικο ρόλο που παίζει υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων
             Με τους ανταγωνιστές της ΔΕΗ που θησαυρίζουν σε βάρος της ΔΕΗ
             Με τις κλοπές των υλικών και των μετασχηματιστών
Δηλώνουμε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανένα εκφοβισμό και απειλή, γιατί η διαδρομή του έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Είμαστε αταλάντευτοι για την προστασία της ΔΕΗ και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χαριστούμε σε μία διοίκηση η οποία συχνά-πυκνά επισκέπτεται το γραφείο του Εισαγγελέα για την λειτουργία της.
Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να απομακρύνει το συντομότερο την Διοίκηση αυτή, η οποία δυστυχώς δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και διασύρει την μεγαλύτερη επιχείρηση των εργαζομένων και του Ελληνικού Λαού.
Υ.Γ. Το εξώδικο γιατί συντάχτηκε από δικηγόρο εξωτερικό συνεργάτη της ΔΕΗ; Μήπως γιατί αρνήθηκαν οι συνάδελφοι δικηγόροι να εκτελέσουν μία τέτοια πράξη;
Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News