Dei Energy News

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΚΛΟΠΗ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ



Συγκινητικός, πραγματικά, αποδεικνύεται ο τρόπος
με τον οποίο οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ δίδουν καθημερινά τη μάχη να «προστατέψουν» την επιχείρηση. Από κάθε είδους πόστο, ανά πάσα στιγμή, υπό ποικίλες συνθήκες.
Σε ένα ακόμα περιστατικό απόπειρας κλοπής καλωδίων χαλκού –αυτή τη φορά στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου- οι εργαζόμενοι του υποτομέα φύλαξης του ΛΚΔΜ, κατάφεραν να ανατρέψουν τα σχέδια των δύο δραστών αποτρέποντας την κλοπή και διαφυλάττοντας έτσι την πολύτιμη περιουσία της Επιχείρησης.
Οι φύλακες, χάρη στον τρόπο με τον οποίο έχουν οργανωθεί και στα μέτρα που έχουν λάβει, αντιλήφθηκαν άμεσα το περιστατικό και ακινητοποίησαν τον ένα από τους δύο δράστες παραδίδοντάς τον στην Αστυνομία.
Ουκ ολίγες φορές οι εργαζόμενοι της φύλαξης του ΛΚΔΜ με κίνδυνο της ζωής τους -κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες και αντιξοότητες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες φύλαξης- και για το έργο που επιτελούν, την προσπάθεια που καταβάλουν και για όλα όσα έχουν καταφέρει, είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποδίδει εύσημα στους άνδρες του υποτομέα φύλαξης, για το ήθος και τον αλτρουισμό που τους χαρακτηρίζει και φυσικά για το έργο που επιτελούν όχι μόνο για λογαριασμό της Επιχείρησης αλλά και του Ελληνικού λαού.
Παράλληλα όμως το σωματείο επισημαίνει την ανάγκη ενίσχυσης και ενδυνάμωσης τον ομάδων αυτών με μέσα και προσωπικό καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες το μόνο που καταφέρνει να τους βγάζει αλώβητους από τις συμπλοκές και τα περιστατικά που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι η τύχη και το ότι υπερβάλουν εαυτό. Ως πότε όμως ;
Είναι χαρακτηριστικό (και συνάμα εξωφρενικό) το γεγονός ότι μόλις 4 άνδρες καλούνται σήμερα να φρουρήσουν και να «καλύψουν» μία έκταση που αγγίζει τα 160.000 στρέμματα !!!

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News