Dei Energy News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΡΓΙΟ ΝΟΘΕΙΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην ΠΑΣΚΕ

Σε ένα απίστευτο όργιο νοθείας προχώρησαν οι συμβιβασμένοι
εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαίδας στις 14/15/ Σεπτεμβρίου 2013
Πιο συγκεκριμένα το Σωματείο «φάντασμα» Ενέργειας και Μετάλλου ΔΕΚΟ & ιδιωτικού τομέα Δ.Μ προχώρησε σε αρχαιρεσίες στις οποίες δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα. Οι εκλογές έγιναν στα κρυφά ,χωρίς να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι του κλάδου και παρ’όλα αυτά οι ψηφίσαντες έφτασαν τους 485!!!

Ανάμεσα σε αυτούς εργαζόμενοι που δηλώνουν ότι ούτε γνωρίζουν την ύπαρξη του σωματείου, ότι ούτε ψήφισαν, εργαζόμενοι που είναι μέλη, υποψήφιοι, εκλεγμένοι σε άλλα σωματεία, συνταξιούχοι εδώ και χρόνια, διπλοψηφίσαντες κ.α
Δεν μας εκπλήσσει η ξεδιαντροπιά τους. Πασχίζουν με κάθε μέσο να κρατήσουν τις καρέκλες τους την στιγμή που έχουν απαξιωθεί στη συνείδηση των εργαζομένων.
Δεν μας εκπλήσσει η υποκρισία τους. Τα πρώτα στελέχη της ΠΑΣΚΕ στο Σπάρτακο με επικεφαλής τον πρόεδρο του, ενώ το προηγούμενο διάστημα βομβάρδιζαν με εξώδικα αλλά σωματεία για παρατυπίες, τώρα μετέφεραν μαζικά μέλη από το Σπάρτακο να ψηφίσουν στο παραπάνω σωματείο.
Είναι αυτοί πού ξεπούλησαν συστηματικά τα δικαιώματα των εργαζομένων, αυτοί που κορόιδεψαν τελευταία με την εργοδοσία τους εργαζόμενους στα οκτάμηνα, πανηγυρίζοντας για τις μειώσεις μισθών.
Το θέμα αποκτάει και μια άλλη σημασία με βάση την επικαιρότητα. Την Κυριακή 22 Σεπτέμβρη πραγματοποιείτε το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατουπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), όπου έστειλαν τους νόθους αντιπρόσωπους τους για να ελέγξουν το συσχετισμό υπέρ των δυνάμεων που πούλησαν τον πολύμηνο αγώνα   των Χαλυβουργών, ενάντια στις ταξικές δυνάμεις που δέχτηκαν την άνανδρη δολοφονική επίθεση  στο Πέραμα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας δεν μπορούν να δοθούν με επιτυχία αν δεν ξεμπερδέψουμε με τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που έχουν κάτσει σαν τσιμπούρια στις πλάτες των εργατών.
Οργανωνόμαστε στα ταξικά σωματεία, συμμετέχουμε στις συλλογικές διαδικασίες,  παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας.
Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν θα αφήσει αναπάντητο το γεγονός. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα ώστε να αναδειχτεί το μέγεθος της νοθείας, να αποτυπωθεί ο πραγματικός συσχετισμός το κίνημα.
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News