Dei Energy News

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απορίες για την απουσία εκπροσώπου...


Εύλογα ερωτηματικά και απορίες προκάλεσε σε υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ η απουσία του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ, Κ.Κατσαρού με συνέπεια να σχολιασθεί αρνητικά μέχρι και από τον Πρόεδρο της Επιχείρησης, Αρθούρο Ζερβό. 

Στο συγκεκριμένο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ συζητιούνται μείζων θέματα για την λειτουργική εξέλιξη της ΔΕΗ και παίρνονται καθοριστικές αποφάσεις για έργα, διαγωνισμούς και αγορές κόστους χιλιάδων ευρώ οπότε η απουσία ενός μέλους που υποτίθεται ότι οφείλει να ελέγχει ενδελεχώς τις αποφάσεις του Συμβουλίου μόνο αρνητικές εντυπώσεις μπορεί να δημιουργήσει. 
Το ευτράπελο στην όλη ιστορία όπως διαρρέουν υπηρεσιακοί παράγοντες είναι ότι "απαγορεύτηκε" ή "εμποδίστηκε" με έμμεσο τρόπο και στον αναπληρωματικό(Καραλευθέρης) να εκπροσωπήσει τους εργαζόμενους στο εν λόγω Συμβούλιο Διεύθυνσης. Ελπίζουμε η όλη ιστορία να μην είναι αληθινή ή τουλάχιστον οι λόγοι μη συμμετοχής του κ. Κατσαρού να ήταν όντως αξεπέραστοι.Εκτός αν ο επρόσωπος ήταν σε καλοκαιρινές διακοπές, οπότε δικαιολογημένη η απουσία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News