Dei Energy News

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μαθήματα διαπραγμάτευσης με την Τρόικα από την Κύπρο


 
To παρακάτω άρθρο θα μπορούσε να το διαβάζει ο μεγάλος διαπραγματευτής Γ. Παπανδρέου μαζί με τους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο (σημ. Μην ξεχνάμε και τους Σαμαρά-Κουβέλη).
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο, υπήρξε επεισόδιο μεταξύ εκπροσώπων της τρόικας και της Κύπριας υπουργού Εργασίας, Σωτηρούλας Χαραλάμπους. Η τελευταία ήρθε σε σύγκρουση με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ, τη Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου γνωστή και ως… Δρακουλέσκου. Είναι η ίδια που το έπαιζε σκληρή και στην Αθήνα.
Λοιπόν, όταν η κύπρια υπουργός ζήτησε να μιλήσουν για μέτρα αύξησης των εσόδων του δημόσιου, αλλά όχι για περικοπές σε μισθούς, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ απάντησε ότι στις χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης υπήρξαν περικοπές κατά 25%. Με την κυρία Χαραλάμπους να απαντάει: «γι΄ αυτό και γεμίσαμε με μετανάστες από τη χώρα σας»!
Αυτή είναι απάντηση και μπράβο στην κυρία. Να τα βλέπουν οι προηγούμενοι αλλά και οι υποψήφιοι διαπραγματευτές για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι σε υπαλλήλους χσρτογιακάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News