Dei Energy News

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Η ΔΑΚΕ καλεί το Σαμαρά να πει όχι στο Μνημόνιο και τον απειλεί με... έκρηξη


Η ΔΑΚΕ καλεί το Σαμαρά να πει όχι στο Μνημόνιο και τον απειλεί με... έκρηξη

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε χθες η συνδικαλιστική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, καλώντας την να σεβαστεί την ξεκάθαρη εντολή του ελληνικού λαού που είπε όχι στο Μνημόνιο και έδωσε εντολή για άμεση και όχι νωχελική επαναδιαπραγμάτευση.

Μια μέρα μετά την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας η ΔΑΚΕ ουσιαστικά συντάσσεται πλήρως με τις απόψεις του και προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι αν ξεχάσει την κοινωνία και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις θα πρέπει να περιμένει κοινωνική έκρηξη.
Καλεί δε τους υπουργούς να σταματήσουν να παριστάνουν τους ινδιάνους και να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Τέλος, οι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλουν τις προωθούμενες ιδιωτικοποιήσεις που γίνονται στη λογική όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, έχει ως εξής:
Εάν η κυβέρνηση σταθεί απέναντι στην τρόικα με την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνει για τις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και δηλώσει ότι έχει ΜΠΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ότι θα αποκατασταθεί ο κατώτατος μισθός, οι Σ.Σ.Ε., οι εργασιακές σχέσεις που μετά τις νομοθετικές παρεμβάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων κατ' εντολή των κουκουλοφόρων κατέστησαν ζούγκλα την αγορά εργασίας, έχοντας φθάσει στο 1,5 εκατ. ανέργους σε εκ περιτροπής εργασία μιας ημέρας την εβδομάδα, σε περισσότερους εργαζόμενους μερικής από πλήρους απασχόλησης κλπ., τότε θα πείσει ότι έχει το βλέμμα της στραμμένο στην κοινωνία που εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζεται και χειμάζεται με τις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται και θα πείσει ότι λειτουργεί με γνώμονα το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και όχι το ΚΑΛΟ ΚΟΙΝΟ!
Πιστεύουμε ότι η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ πρέπει να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μονομερώς προς όφελος των δανειστών! Προειδοποιούμε ότι εάν ξεχάσει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί! Σε αυτούς δε τους Υπουργούς που παριστάνουν τους ... ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ότι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ πιστεύοντας ότι έτσι θα ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΝ... το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Ρέσλερ που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην Ε.Ε. ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή !
Σε ότι αφορά τα περί ιδιωτικοποιήσεων, οφείλουν να μας γνωστοποιήσουν το κριτήριό τους, διότι δεν μπορεί να ΠΩΛΕΙΤΑΙ ο ΟΣΕ γιατί δήθεν παράγει... έλλειμμα, η ΔΕΗ για να γίνει ανταγωνιστική, η ΕΥΔΑΠ γιατί έχει ΚΕΡΔΗ και η Δημόσια περιουσία για να μην ... καταπατηθεί !
Αυτό δεν είναι κριτήριο και θυμίζει την πλανόδια λογική "ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ".
Ας αξιοποιήσουν λοιπόν προς όφελος της κοινωνίας το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης γρήγορα και όχι νωχελικά.
Άλλωστε ο λαός απέρριψε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, απέρριψε τις... τυφλές ιδιωτικοποιήσεις και ζήτησε ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!
Ας μην ξεχνούν οι κυβερνώντες την προγραμματική συμφωνία και ας σταματήσουν κάποιοι να παραφράζουν την εντολή που πήραν από το λαό στις 17 Ιούνη ...
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!

 http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News