Dei Energy News

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΛΙΓΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ


Άμεση και καθοριστική για την αίσια εξέλιξη του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο χώρο των Σκληρών, υπήρξε η παρέμβαση εργαζομένων του Σωματειακού Παραρτήματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο χώρο του Νότιου Πεδίου.
Το φαινόμενο της αυτανάφλεξης λιγνίτη στις αποθέσεις που υπάρχουν στο κοίτασμα Ε7, έγινε άμεσα αντιληπτό από τους εργαζόμενους, που έσπευσαν να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους και τους υπεύθυνους, ώστε να αποτραπούν δυσάρεστα φαινόμενα που μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια κατάσταση, εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από την καύση.
Το φαινόμενο, μετά την παρέμβαση και τη συνεργασία ΣΩ.Π. και ιεραρχίας αντιμετωπίστηκε αμέσως, ενώ μετά τη λήψη των πρώτων μέτρων ξεκίνησε η διαδικασία αποκατάστασης.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με αφορμή το νέο περιστατικό στο χώρο των Σκληρών, για μια ακόμα φορά θέτει ζήτημα σωστής λειτουργίας των μηχανισμών και της λήψης μέτρων κατά τη διαδικασία απόθεσης, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες που μπορούν να επιτρέψουν τη δημιουργία φαινομένων που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων και επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News