Dei Energy News

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,
μετά την συνάντηση που είχαμε την περασμένη Πέμπτη 19/7 με τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ για το γνωστό θέμα της σειράς προτεραιότητας για την καταβολή του εφάπαξ , μπορούμε να είμαστε σχετικά αισιόδοξοι!!!!! 
Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ενώπιον μας και μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ενημερώνοντάς μας ότι ετοιμάζει δια της νομικής του υπηρεσίας εισήγηση για να γίνει ρύθμιση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου από την Βουλή των Ελλήνων, γιατί η γνωστή απόφαση του Υπουργού Εργασίας που ανέτρεπε την σειρά προτεραιότητας προς όφελος ωρισμένων επιτήδειων "συναδέλφων" μας, δεν μπορεί να ανατραπεί παρά μόνο με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Επίσης δεσμεύτηκε ότι όσο καιρό ετοιμάζεται η εισήγηση για νομοθετική ρύθμιση και μέχρι να ολοκληρωθεί και τεθεί σε ισχύ η όλη διαδικασία μέσω της Βουλής των Ελλήνων, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. 
Ταυτόσημη δήλωση μας έκαναν και οι δύο εκπρόσωποί μας στο ΔΣ του ΤΑΥΤΕΚΩ κ.κ. Αποστολίδης και Δήμας. 
Δηλώσαμε στον κ. Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ οτι κατ΄αρχήν μένουμε ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις και δεσμεύσεις του, αλλά θα είμαστε σε επιφυλακή και θα παρακολουθούμε στενά τις διαδικασίες μέχρι να τηρηθούν οι υποσχέσεις. 

Ραφαήλ Μεβοράχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News