Dei Energy News

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ αποχή, άκυρο και λευκό στις προσεχείς εκλογές!


20140426-014201.jpg

Αγνοείστε τα κελεύσματα των «βαλτών» που μιλάνε για αποχή από τις Ευρωεκλογές (αλλά και τις άλλες δυο κάλπες, Περιφερειακές και Δημοτικές) του Μαίου.
Αγνοείστε (ή ακόμα καλύτερα προσπαθείστε να μεταπείσετε) και τους “αφελείς” που νομίζουν ότι κάνουν …αντίσταση και τιμωρούν το σύστημα και τους κυβερνώντες με την αποχή…

Μην απαρνιέστε το μοναδικό δικαίωμα που μας έχει απομείνει. Μην παίζετε (ή παίζουμε) το… παιχνίδι του συστήματος, καθώς οι γέροι, οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα ΘΑ ΠΑΝΕ σύσσωμοι να ψηφίσουν. Όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά!
Μην “νομιμοποιείτε” στην εξουσία ΑΥΤΟΥΣ, που θα ...

ισχυρίζονται μετά ότι δήθεν έχουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού!
Σκοπός αυτής της προσωπικής παρέμβασης δεν είναι η υπόδειξη “ΤΙ να ψηφίσουμε”,αλλά “ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ “!!!
Μην ακούτε και μην μπαίνετε σε κανέναν πειρασμό για ΑΠΟΧΗ, ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ. Και οι τρεις αυτές περιπτώσεις δείχνουν πλήρη ανευθυνότητα και λειτουργούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου αλλά και σε βάρος των ίδιων των διαμαρτυρόμενων και απογοητευμένων…
Η διαμαρτυρία, η οργή, η αγανάκτηση, κ.τ.λ., δεν μπορούν να εκφραστούν με τέτοιο τρόπο!
Ναι, για πολλούς από εμάς, κανένα κόμμα δεν μας καλύπτει ή δεν μας …εμπνέει πλήρως (ή ίσως όχι ακόμα).
Τα παράπονα μας από όλα τα κόμματα (ακόμα και τα αντιμνημονιακά) είναι πολλά! Δεν έχουμε αυταπάτες για κάποια συγκεκριμένα κόμματα, και ο ρόλος αρκετών είναι και αρκετά ασαφής ή ακόμα και ύποπτος.
Αλλά, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κόμμα που να μας εκφράζει πλήρως, πρέπει ειδικά σε αυτή τη συγκυρία, όλοι να εξασκήσουμε το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι δεν θέλουν ή …βαριούνται να πάνε να ψηφίσουν, χρησιμοποιούν το επιχείρημα “αφού όλοι ίδιοι είναι…”, αλλά είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που βγαίνουν και φωνάζουν όταν δεν τους ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Ή όταν οι κυβερνώντες παίρνουν τη …χατζάρα!
“Μαυρίζω” λοιπόν, ΔΕΝ σημαίνει αποχή, λευκό ή άκυρο.
Σημαίνει, ΕΝΙΣΧΥΩ το ποσοστό κάποιου, για να ΜΕΙΩΣΩ το ποσοστό κάποιων άλλων!
* Υπάρχουν ένα σωρό κόμματα, και κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά, έτσι ώστε να ικανοποιούνται όλα τα γούστα και οι πεποιθήσεις (όσο δυαντόν περισσότερο). Και κυρίως να καλύπτεται η βασική ΝΑΓΚΗ που περιγράφουμε.
Πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε! Για να τελειώσουμε με τους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ το ταχύτερο δυνατό.
Στη δική σου αποχή βασίζουν τις ελάχιστες ελπίδες τους να μην φανεί η ολοκληρωτική συντριβή τους κι έτσι να συνεχίσουν να κυβερνούν μέχρι να τα δώσουν όλα στους ξένους τοκογλύφους και μέχρι να μας εξαθλιώσουν ΠΛΗΡΩΣ.
Μην τους το επιτρέψεις!!!
Μην επιτρέψεις να χρησιμοποιήσουν την δική σου αποχή ως επιχείρημα για την δική τους διακυβέρνηση!!!
Είναι πιο απαραίτητο από ΠΟΤΕ, είναι ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, να δεχτούν αυτοί, ένα τόσο καθοριστικό πλήγμα ώστε να μην μπορούν πλέον να ανακάμψουν πολιτικά και κοινωνικά. Ούτε καν εκλογικά.
Τα εκλογικά αποτελέσματα δεν θα δώσουν άμεσα τη λύση που χρειαζόμαστε. Ούτε θα αλλάξουν τη ζωή μας από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά μπορούν και ΠΡΕΠΕΙ να αποτυπώσουν μια μεγάλη ανατροπή στον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται πλέον ο εξουθενωμένος λαός.
Μπορούν επίσης, και ΠΡΕΠΕΙ, να δώσουν θάρρος και να αναπτερώσουν το ηθικό των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων που νιώθουν σήμερα εγκλωβισμένα και ανίκανα να τα βάλουν με το καθεστώς!
* Αν αυτή η συγκυβέρνηση δεν φάει τώρα ένα γερό ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ τότε θα είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για ότι θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να γίνεται από την επομένη των εκλογών. Θα ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει, τα πάντα και τους πάντες. Θα μας αποτελειώσουν με τους …ατέλειωτους, εξοντωτικούς και εξωφρενικούς φόρους, με τη συνεχώς διογκούμενη ανεργία, με την παντελή έλλειψη χρήματος από την αγορά και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωή!!!
Ειδικά στις 25 Μαΐου, που έχουμε τις Ευρωεκλογές, καλούμαστε να καταψηφίσουμε ΚΑΙ τη Νέα Ευρώπη, όχι των λαών αλλά της Γερμανίας. Μια Ευρώπη υποταγμένη στις αγορές και στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Αν ειδικά στις Ευρωεκλογές (και καλό θα είναι ξαναλέω, και στις άλλες δυο κάλπες) πάμε μαζικά, αποφασισμένοι να πούμε ΟΧΙ, τότε η επόμενη μέρα θα έχει το μεγάλο διπλό μήνυμα:
Προς τους …αχαρακτήριστους που κυβερνούν την χώρα, η απάντηση θα ‘ναι αποστομωτική και δεν θα έχουν πλέον το παραμικρό δικαίωμα να μας λένε ότι, “τους ψηφίσαμε και καλώς ακολουθούν την πορεία”… της εξαθλίωσης μας!
Προς το εξωτερικό, αυτή η βασανισμένη χώρα μας που έχει έχει γίνει το πειραματόζωο της Ευρώπης, αφού εδώ εφαρμόζονται τα προγράμματα και τα μοντέλα, που θα γίνουν συντομότατα “Οδηγός Εξαθλίωσης” και για την υπόλοιπη Ευρώπη, θα στείλει ένα ΗΧΗΡΟ “ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”!!!
Όσοι σκέφτεστε την αποχή (ή άκυρο και λευκό) ως επιλογή στις εκλογές, μην κάνετε αυτό το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
Σε αυτή ειδικά τη συγκυρία, ΜΟΝΟ η ψήφος κάνει δυνατότερη τη διεκδίκηση και εφικτό κάποιο αποτέλεσμα.
Ούτε το …ψιθύρισμα, ούτε η …φωνή απ’ έξω, ούτε και η απραξία, δεν είναι αποτελεσματικά. Η ακινησία δεν βγάζει από αδιέξοδο.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!!! ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΧΗ, ΣΕ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΑ!
Που άλλωστε, ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (και τα κόμματα ΕΞΟΥΣΙΑΣ).
ΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. Και ήδη κάποια ακόμα, κι από του άμεσου μέλλοντος! ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ;;;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ; ΠΟΤΕ;;; ΑΝ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ; ΠΟΙΟΙ;;;
ΟΧΙ στην αποχή, όχι άκυρο και λευκό!

ΥΓ. Διαδώστε το!!!
Νάσος Σκούρας – Πύργος

 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News