Dei Energy News

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την είσοδο στο Πρακτορείο Καλλιθέας, 70 περίπου ατόμων, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι κατά του τέλους ακινήτων επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με μεγάλη αγριότητα 2 συναδέλφους μας Διοικητικούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν και να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.
          Μετά από αυτό το γεγονός επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η άποψή μας ότι οι συνάδελφοι Διοικητικοί της πρώτης γραμμής ασκούν το εργασιακό τους καθήκον εντελώς απροστάτευτοι.
          Καλούμε την Διοίκηση της ΔΕΗ για άμεση λήψη μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων της πρώτης γραμμής.
          Η ΕΔΟΠ/ΔΕΗ άμεσα θα αναδείξει όλα αυτά τα ζητήματα που προκαλούν προβλήματα στα πρακτορεία και θα προβεί σε ενέργειες για την προστασία των συναδέλφων μας.
          Πέραν όλων των άλλων, τέτοιες ενέργειες εναντίον των εργαζομένων οι οποίοι αμείβονται με 700 ευρώ το μήνα, προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τα κίνητρα της επίθεσης και για όλους μας αποτελεί ένα μεγάλο προβληματισμό σε τι κοινωνία ζούμε και που μας οδηγούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News