Dei Energy News

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ


Κύριε Υπουργέ ζούμε και εργαζόμαστε σε έναν ακριτικό Νομό δίπλα στα σύνορα. Η κύριά μας ενασχόληση έχει σχέση με τον λιγνίτη. Όπως καταλαβαίνεται εργαζόμαστε στην μεγάλη αυτή επιχείρηση που ονομάζεται ΔΕΗ η οποία έχει συμβάλει στα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη της  χώρας και της  περιοχής μας ευρύτερα, παρά τα περιβαλλοντικά προβλήματα που υπάρχουν.
Αλλά η κοινωνία μας, όπως  και εμείς οι εργαζόμενοι σεβόμαστε πάνω από όλα την επαγγελματική μας ύπαρξη, λόγο των δραστηριοτήτων της  ΔΕΗ. Πρέπει να γνωρίζεται  ότι σήμερα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας , η μόνη σημαντική δραστηριότητα που υπάρχει στην περιοχή μας είναι γύρω από την ΔΕΗ και τον Λιγνίτη. Χιλιάδες οικογένειες εξαρτώνται από αυτήν.
Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη θα θέλαμε να παρέμβετε  άμεσα ως ο αρμόδιος σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αναδημιουργήθηκε αυτήν την στιγμή στο Ορυχείο Αμυνταίου. Συγκεκριμένα το ορυχείο αναστέλλει βαθμιαία τις εργασίες λόγω εκτεταμένων  αρχαιολογικών ανασκαφών στην περιοχή ανάπτυξης του.  
Αντιλαμβάνεστε ότι η αναστολή της δραστηριότητας του Ορυχείου (τουλάχιστον για ένα εξάμηνο) θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην τροφοδοσία των μονάδων Αμυνταίου και Μελίτης όπως επίσης και στους εργαζόμενους που με οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται με το Ορυχείο.
Καταλαβαίνεται ότι δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα για μεγάλη μάζα εργαζομένων τόσο στην ΔΕΗ, όσο και αυτών που εμπλέκονται με της δραστηριότητες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News