Dei Energy News

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες καλησπέρα σας..
Σε μία αναζήτηση ορισμένων εγγράφων που χρειάστηκα από την υπηρεσία πηγαίνοντας προς τον ΟΑΠ-ΔΕΗ διαπιστώθηκε ότι τα ένσημα που είχαμε καταθέσει όλοι μας μετά την πρόσληψη(μιλάω για τους επιτυχόντες της σειράς 1/2007)στην χαλκοκονδύλη για την μέτρηση προυπηρεσίας ουτος ώστε να μας καταβληθεί το ανάλογο χρονοεπίδομα που αντιστοιχεί στον καθένα από μας (34%,42%,48% κτλ)ανάλογα με τα χρόνια ασφάλισης,και συνεπώς και την μέτρηση για την άυξηση του κλιμακίου(10,9,8,7 κτλ),θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί από εμάς και στον ΟΑΠ-ΔΕΗ,για προσμέτρηση συντάξημου χρόνου,και να είμαστε πλέον και στα ένσημα επισήμος της ΔΕΗ.
Επειδή πιστέυω ότι θα υπάρχουν συνάδελφοι-σσες με το ίδιο παρόμοιο θέμα,και απότι φαίνετε όλοι μας,ανέβασα την εν λόγο ανάρτηση που ίσως μπορέσω και βοηθήσω κάποιους συναδέλφους-σσες.
Θα πρέπει καταρχήν όσοι συνάδελφοι-σσες έχουν εργαστεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου,συμβάσεις πρόσχαιρου προσωπικού,8μηνες,6μηνες,2μηνες,4μηνες συμβάσεις να έχουν μαζί τους....
1)φωτοτυπία των συμβάσεων εργασίας τους στους τομείς που έχουν εργαστεί.(μπορούν να τις βρούν στους τομείς που εργάστηκαν(για όσους συναδέλφους τις έχουν χάσει),υπάρχουν στα αρχεία χρονολογίας των προσληφθέντων εργαζομένων.


2)βεβαίωση χρόνου ασφάλισης με τα διαστήματα εργασίας του απασχολύμενου και αναλυτικά τα ημερομίσθια ανά μήνα.
Αυτά τα δικαιολογητικά όσον αφορά τους συναδέλφους που εργάστηκαν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην ΔΕΗ.
Μπορείτε να τα καταθέσετε στο γραφείο 624 στον 6 όροφο,στην μυλέρου 13(ΟΑΠ-ΔΕΗ)
Θα τα βγάλετε μία φωτοτυπία διότι θα τα ξαναχρειαστείτε πάλι.
Έπειτα απευθυνθήτε στο γραφείο 626 και καταθέστε τα δικαιολογητικα που καταθέσατε προηγουμένος στο 624 σύν τις καρτέλες ενσήμων που πιθανός να έχετε πριν το 2002 διότι μετά το 2002 υπάρχουν μηχανογραφημένα και μπορείτε να τα πάρετε απο το ΙΚΑ που ανήκει ο κάθε συναδελφος-σσα με μία αίτηση σύν βεβαίωση χρόνου ασφάλισης και θα ισχυριστείτε ότι το θέλετε για ΑΣΕΠ διότι λέει αναλυτικά πού εχετε εργαστεί,απο πότε μέχρι πότε,σε ποιόν,πόσα ημερομίσθια έχετε στον καθένα,και το είδος εργασίας σας,για να αποφύγετε βεβαιώσεις προυπηρεσίας,και χρόνο ασφάλισης απο τον κάθε εργοδότη ξεχωριστά.
Πρίν τα καταθέσετε όλα αυτά στο γραφείο 626 στην μυλέρου 13,αθήνα ,σαν τελευταίο θα χρειαστείτε και
βεβαίωση χρόνου ασφάλισης επικουρικού ταμείου ηλεκτροτεχνιτων (ΤΕΑΗΕ) ,Ταμείο Επικουρικής Ασφαλίσεως Ηλεκτροτεχνιτών Ελλάδος
Τηλέφωνο: (210) 3614662 Διεύθυνση: Διδότου 30 - Αθήνα Τ.Κ.: 106 80 πλέον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News