Dei Energy News

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Αντιμετώπισαν με καραμπίνες και σκουπίδια... υπαλλήλους της ΔΕΗ!!!

Mέχρι και με σκουπίδια αντιμετωπίζουν πλέον οι πολίτες τους καταμετρητές της ΔΕΗ οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να λάβουν ενδείξεις από τα ρολόγια των πολυκατοικιών για να εκδοθούν λογαριασμοί! 
 Οι πολίτες αηδιασμένοι πλέον από την κατάσταση και φορτωμένοι με μία σειρά φόρων και « χαρατσιών» αντιστέκονται με κάθε τρόπο!

Σε πολυκατοικία επί της οδού Αθηνών και Επιδαύρου στη ΠΑΤΡΑ, ο υπάλληλος - καταμετρητής διαπίστωσε πως τα ρολόγια ήσαν κλειδωμένα. Αν και προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιους ενοίκους... κανείς δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά του. Αναγκάστηκε να φωνάξει «φωτιά» για να βγουν οι ένοικοι έξω! Οντως το κατάφερε, όμως αποτέλεσμα δεν είχε η προσπάθειά του και το «κόλπο» που εφάρμοσε.
Ένα δεύτερο περιστατικό, ακόμη πιο σοβαρό, συνέβη στην οδό Πέντε Πηγαδίων. Υπάλληλος κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει την μέτρηση, ιδιοκτήτης διαμερίσματος τον αντελήφθη, κατέβηκε στο σημείο και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί του. Τον ρωτούσε με ποιο δικαίωμα μπήκε σε ιδιωτικό χώρο και μάλιστα... τον έβγαλε έξω σχεδόν με τις κλωτσιές. Σαν να μην έφτανε αυτό, άλλοι ένοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και πετούσα σακούλες με σκουπίδια προς το σημείο του δρόμου που βρισκόταν ο υπάλληλος!
Ένα τρίτο περιστατικό συνέβη σε σπίτι κοντά στο ΑΤΕΙ. Ιδιοκτήτης σπιτιού βγήκε έξω με την καραμπίνα και απείλησε τον υπάλληλο πως αν προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης... θα τον πυροβολήσει! Ο υπάλληλος τρομοκρατημένος... έφυγε άρον - άρον!
Θ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ερχονται και χειρότερα 
«Τα είχαμε προβλέψει» δηλώνει στον «Κόσμο» ο συνδικαλιστής Θεόδωρος Κανελλόπουλος. Τόνισε μάλιστα πως μετά από όλα αυτά η ΔΕΗ «τιμώρησε» εργολάβο με πρόστιμο 1500 ευρώ, επειδή το συνεργείο του... αδυνατούσε να πάρει ενδείξεις από τα ρολόγια.
Ο κ. Κανελλόπουλος προέβλεψε πως η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, ιδιαίτερα όταν φθάσει και η δεύτερη δόση του «χαρατσιού». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι καθημερινά γίνονται μικροεπεισόδια με πρωταγωνιστές υπαλλήλους των εργολάβων που έχουν αναλάβει την καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και των καταναλωτών. Όμως σαφώς είναι υποδεέστερα αυτών που περιγράψαμε παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News