Dei Energy News

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

”Τα αιολικά πάρκα φρενάρουν τις βροχοπτώσεις”

«Τα αιολικά πάρκα φρενάρουν τις βροχοπτώσεις»:
Απίστευτο κι όμως αληθινό το παραπάνω, σύμφωνα με τον Γιώργο Στουρνάρα, καθηγητή Υδρογεωλογίας και Τεχνικής Γεωλογίας, Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, του Πανεπιστημίου Αθηνών κι ένας από τους επιστήμονες , μέλος της Επιτροπής Μελέτης της τράπεζας της Ελλάδος για τις κλιματικές αλλαγές και τις επιπτώσεις της.
Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Στουρνάρας, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη είπε ότι το παραπάνω μας οδηγεί μαθηματικά στην επανεξέταση του φακέλου των αιολικών πάρκων, αλλά και στην επανεξέταση του κεφαλαίου “όφελος” υποδομών για τους υδροφόρους ορίζοντες της χώρας, με ενδεικτικό παράδειγμα αυτό του φράγματος Αποσελέμη, που δεν ανταποκρίνεται πρακτικά στο θεωρητικό σκοπό της κατασκευής του.
Οι θέσεις του καθηγητή παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας στην Τήνο.

ΠΗΓΗ: http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1148725&srv=364
ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7.pdf

Γιώργος Στουρνάρας, καθηγητής Υδρογεωλογίας και Τεχνικής Γεωλογίας, Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, του Πανεπιστημίου Αθηνών κι ένας από τους επιστήμονες , μέλος της Επιτροπής Μελέτης της τράπεζας της Ελλάδος για τις κλιματικές αλλαγές και τις επιπτώσεις της. 

www.olympia.gr

Μέχρι 100 δόσεις και για τα χρέη πολιτών προς τους δήμους - See more at: http://airetos.gr/default.aspx?pageid=13918#sthash.ue1QLb0u.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News