Dei Energy News

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσπάθεια χειραγώγησης των αποσπασμένων συναδέλφων στο ΤΑΥΤΕΚΩ, που επιθυμούν να επιστρέψουν στη ΔΕΗ, που έχουν αναλάβει υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΑΝΠ.  Μια προσπάθεια που εμπλουτίζεται από στοιχεία ψυχολογικής βίας και με στόχο την αποποίηση από τους αποσπασμένους συναδέλφους του δικαιώματός τους υπαγωγής τους στη ΔΕΗ σύμφωνα με την απόφαση του Δ/ντα Συμβούλου ή την αλλοίωση της επιθυμίας τους
    Μια προσπάθεια που ευελπιστεί να καλύψει την προχειρότητα με την οποία επιχειρείται να εφαρμοσθεί η σχετική απόφαση.
    Καλούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ, να μαζέψει τις «άρες-μάρες …» (που λέει ο λαός) και να διαμορφώσει μια διαδικασία που θα σέβεται τους συναδέλφους.
    Καλούμε τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ, που γνωρίζουν την αγωνία και την αβεβαιότητα που βιώνουν τόσους μήνες οι αποσπασμένοι συνάδελφοι, να συμβάλουν προς την παραπάνω κατεύθυνση.
    Καλούμε τη ΓΕΝΟΠΔΕΗ, να παρέμβει ώστε οι μεθοδεύσεις χειραγώγησης να απορριφθούν και να εγγυηθεί μια δίκαιη και αξιοπρεπή διαδικασία.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΚΠ/ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News