Dei Energy News

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΝΕΛ-ΔΕΗ: Η σταδιακή απαξίωση της ΔΕΗ και του προσωπικού της οδηγεί σε θλιβερά συμβάντα

http://anel-dei.blogspot.gr/

Το θανατηφόρο ατύχημα στο Ενεργειακό Κέντρο της
Μεγαλόπολης έρχεται να προστεθεί σε άλλα δεκάδες σοβαρά ατυχήματα που συνέβησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε αρκετές εργασιακές μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ.
Τα ελλιπή μέτρα προστασίας και η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας λόγω της μεγάλης πίεσης και εντατικοποίησης της δουλειάς καθώς και οι λιγοστοί έλεγχοι έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την απώλεια ζωής των συναδέλφων μας.
Σε αυτή την τραγική κατάσταση συντείνει με τον τρόπο της, η παντελώς ανάλγητη διοίκηση Ζερβού, με την σταδιακή και διαρκή απαξίωση της Επιχείρησης από την  επιμονή της να μην προσλαμβάνει έμπειρο και μόνιμο προσωπικό με συνέπεια να έχουμε  τέτοιου είδους θλιβερά συμβάντα ενώ παράλληλα
με την στάση της, τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό της δικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης χάνοντας η ΔΕΗ το κοινωνικό και δημόσιο χαρακτήρα της.
Η διοίκηση Ζερβού δεν έχει κάνει ως τώρα καμία σοβαρή και υπεύθυνη ενέργεια προς όφελος των εργαζομένων και αδιαφορεί για τη διασφάλιση των συνθηκών εργασίας στους Σταθμούς Παραγωγής και στα Ορυχεία.
Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν να χάνονται  ζωές συναδέλφων τους από την αδιαφορία κάποιων και καλούμε την διοίκηση να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τους ανήκουν.ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΗ εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News