Dei Energy News

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

32 εποχικοί υπάλληλοι για τη Διεύθυνση και τα ορυχεία της ΔΕΗ

32 θέσεις διάφορων κλάδων και ειδικοτήτων προκήρυξε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ)
για τις εποχικές ανάγκες λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα και τη Διεύθυνση Ορυχείων Αττικής. Συγκεκριμένα, 24 άτομα θα υπογράψουν οκτάμηνες συμβάσεις για τον ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα. Συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα υπογράψουν ένας μηχανικός ΠΕ, δύο ηλεκτροτεχνίτες ΔΕ, δεκατέσσερις μηχανοτεχνίτες ΔΕ, ένας μηχανοτεχνίτης εργαλειομηχανών ΔΕ, ένας  μετακινητής βαρών ΔΕ, ένας χειριστής μηχανημάτων τεχνικών έργων ΔΕ, τρεις οδηγοί λεωφορείων ΔΕ και ένας χειριστής κατεργασίας νερού ΔΕ. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 17 Μαρτίου στον ΑΗΣ, ΤΘ 139, ΤΚ 532 00 Αμύνταιο.
Οκτώ άτομα θα απασχοληθούν στη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων του Νομού Αττικής.
Ειδικότερα, θα προσληφθούν τρεις μεταλλειολόγοι μεταλλουργοί μηχανικοί ΠΕ, δύο πολιτικοί μηχανικοί ΠΕ, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός ΠΕ και δύο τοπογράφοι μηχανικοί ΠΕ. Πλην των θέσεων των τοπογράφων μηχανικών, για τις υπόλοιπες θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η Υ στα αντικείμενα 
ί) επεξεργασίας κειμένων, 
ii) υπολογιστικών φύλλων και 
iii) υπηρεσιών Διαδικτύου. 
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 17 Μαρτίου στη Γενική Διεύθυνση Ορυχείων, Λένορμαν 195 και Αμφιάραου, ΤΚ104 42. Και για τις δύο προκηρύξεις οι υποψήφιοι, εκτός των απαιτούμενων δικαιολογητικών, οφείλουν να υποβάλουν και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 1986 με την οποία θα δηλώνουν αν έχουν απασχοληθεί σε οποιαδήποτε μονάδα της ΔΕΗ ΑΕ ή των θυγατρικών της με οποιαδήποτε σχέση εργασίας κατά την τελευταία διετία, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν.
Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ τονίζεται ότι όσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαμβάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News