Dei Energy News

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΚΕ ΠΑ.Σ.ΥΠ/ΔΕΗ - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Έλεγαν ξεδιάντροπα οι σημερινοί κυβερνώντες…
«Λεφτά υπάρχουν», ακολούθησε το απίθανο…. «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» και ολοκλήρωσαν τη δημαγωγία τους με το προεκλογικό σύνθημα «Πρώτα ο πολίτης».
Στη συνέχεια και αφού κατέκτησαν την εξουσία οι τωρινοί σοσιαλφασίστες, αποκάλεσαν «κοπρίτες», «κηφήνες» και «τεμπέληδες» τους εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ και Δημόσιο, ενώ με δόλιο τρόπο συκοφάντησαν σχεδόν όλες τις κοινωνικές και εργασιακές ομάδες. Πιστοί, σύμμαχοί τους σε όλη αυτή την αδίστακτη πολιτική είναι τα πλουσιο-αμοιβόμενα δημοσιογραφικά τηλεπαπαγαλάκια, τα οποία λειτουργούν μεθοδευμένα ως εκτελεστικά όργανα της Παπανδρεϊκής εξουσίας.
Οι εφεδρείες, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, οι βάναυσες μισθολογικές περικοπές, η δραματική μείωση των συντάξεων, η επιτηδευμένη διάλυση του ασφαλιστικού μας Φορέα, η μετεξέλιξη της ΔΕΗ σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό, η πώληση μονάδων και θυγατρικών αποτελούν το μεγαλύτερο εργασιακό έγκλημα που συντελείται στην πιο κερδοφόρα Επιχείρηση της χώρας.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου, εμφανώς έχει επιλέξει να υποκύπτει σε κάθε μορφής εκβιασμό της Τρόικας και εμφανίζεται μόνιμα με σκυμμένο αυχένα και αδυνατεί να υπερασπιστεί τον κόσμο της εργασίας. Κυρίως όμως αδυνατεί να υπερασπιστεί τα εθνικά και ενεργειακά συμφέροντα της πατρίδας μας κάνοντας τα χατίρια των δανειστών της.
Στόχος αυτών των απάνθρωπων και εξοντωτικών μέτρων δεν είναι η σωτηρία της χώρας και των πολιτών της όπως συνέχεια δηλώνουν (αφού πρόκειται πάντα για θυσίες χωρίς αντίκρισμα), αλλά μοναδικός τους στόχος είναι να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση και την φτώχεια, να μας στερήσουν οποιοδήποτε εργασιακό δικαίωμα έχουμε κερδίσει, ώστε να χάσουμε μισθούς και συντάξεις που με κόπο έχουμε κατακτήσει τα προηγούμενα χρόνια.
Και μέσα σ' αυτόν τον καταιγισμό φόρων, αντιλαϊκών μέτρων και μισθολογικών περικοπών διεκπεραιώνεται και το μέγα ξεπούλημα της Ελλάδας. Όλα στο σφυρί όλα σε τιμή ευκαιρίας.
Παραδίδουν τα πάντα στα χέρια των ιδιωτών-κερδοσκόπων. Παραδίδουν τις ζωές μας  στα χέρια των τροϊκανών!
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΔΑΚΕ ΠΑ.Σ.ΥΠ/ΔΕΗ
 
http://pasyp-deipress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News