Dei Energy News

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ

Κύριε Υπουργέ,

Ο κόσμος της εργασίας

Οι απόμαχοι της δουλειάς εξαιτίας της ενδοτικότητας αλλά και της ανικανότητας της κυβέρνησης σας αλλά και εσάς του ίδιου σαν να είναι μπάζα και σκουπίδια έχουν πεταχτεί στο περιθώριο και τα αζήτητα της ζωής.



Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξαιτίας της πλήρους ασέβειας στους νόμους και τα όσα αυτοί ορίζουν για το ασφαλιστικό της ΔΕΗ (που γνωρίζεται πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν είναι ελλειμματικό αλλά απεναντίας έχει τεράστια περιουσία που σύμφωνα με την τελευταία αναλογιστική μελέτη ξεπερνά τα 11,9 δις που σημαίνει ότι  τα οποία χρήματα για τις συντάξεις μας αλλά και την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη αντλούνται από εκεί απομειώνοντας την περιουσία μας που είναι ενσωματωμένη στην περιουσία της ΔΕΗ, άρα δεν επιβάρυναν κανένα πολίτη) κατάντησαν ζητιάνοι και ανασφάλιστοι, χωρίς φάρμακα, χωρίς περίθαλψη και χωρίς ΕΦΑΠΑΞ.

Τώρα, σαν να μην έφταναν αυτά και σαν να μην αρκούσαν οι αλλεπάλληλες μειώσεις που έχουν υποστεί οι συντάξεις μας ετοιμάζεστε να τις ξαναμειώσετε  κατά 20%.

Με βάση αυτό σας ρωτάμε κύριε Υπουργέ:

Δε φτάνει που παρανομήσατε και βάλατε πλαφόν στον Πάγιο Πόρο τα 600 εκατ.  € , μήπως σκέπτεστε μειώνοντας τις κύριες συντάξεις μας να μειώσετε ακόμα πιο πολύ (να περικόψετε  δηλαδή από τα 600 εκατ.  €) τον Πάγιο Πόρο;

ΑΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ

1 σχόλιο:

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News