Dei Energy News

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΜΟΙ


Αυτό ήτανε λοιπόν, οι μάσκες επιτέλους έπεσαν.
Χωρίς να μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι Δ. Μακεδονίας επανήλθαν στο θέμα των λιγνιτών, με πρόταση αυτή τη φορά που πριν καλά καλά διατυπωθεί, ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ.
Χωρίς να μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τη μορφή και τα χαρακτηριστικά που θα έχει η ημερίδα την οποία από κοινού μας προσκαλούν να διοργανώσουμε. (Αν καταλάβαμε καλά μάλλον στοχεύουν στη διοργάνωση Ιατρικού Συνεδρίου παρά σχετικής με τον λιγνίτη ημερίδας. Αν αυτό λοιπόν  είναι που θέλουν να κάνουν, Ιατρικό Συνέδριο δηλαδή, ας το κάνουν χωρίς εμάς)
Χωρίς να μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι προσπαθούν να μας περάσουν για αφελής όταν βάζουν «ΕΝΑΝ ΟΡΟ» για τη διοργάνωση της ημερίδας  «Δεν θα μιλήσουμε ούτε εμείς ούτε εσείς. Θα καλέσουμε ως ομιλητές τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που ερεύνησαν τη νοσηρότητα - θνησιμότητα του τόπου μας».
Χωρίς να μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι με τον τρόπο που τοποθετούνται  απέναντι/ενάντια  στη λειτουργία των μονάδων καύσης λιγνίτη και των επιστημών που σχετίζονται με την όλη λειτουργία τους, ουσιαστικά μας λένε να καταργηθούν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝΕ.
Ας μιλήσουν πρώτα για τα «επίμαχα σημεία» και έπειτα ας μας κάνουν όποια πρόταση θέλουν. Ας μας πούνε τι τρόπο έχουν σκαρφιστεί για να έχουν ρεύμα όταν έρθει η στιγμή που δε θα υπάρχει άνεμος για να γυρίζουν τα φουρφούρια ή που δε θα υπάρχει ήλιος για να γυαλίζουν τα καθρεφτάκια. Ή μήπως η συνείδησή τους είναι τόσο οικολογική που ΔΕ χρησιμοποιούν καν ρεύμα ούτε και σήμερα απλά και μόνο επειδή παράγεται από την καύση του «εχθρού» τους λιγνίτη;
Αναμένουμε. Θα ήμασταν, δε, υπόχρεοι αν όταν μας απαντήσουν μας προσκομίσουν και τις παραιτήσεις όλων αυτών που «βγάζουν το ψωμί τους από τη ΔΕΗ» αλλά είναι ταγμένοι στους Οικολόγους Πράσινους και που οι πληροφορίες μας λένε ότι μετά την τελευταία ανακοίνωση των Οικολόγων  Δ. Μακεδονίας  αποφάσισαν να… παραιτηθούν των θέσεών τους αφού αυτές συντηρούνται από τον «κακό» λιγνίτη.

Καλή Σαρακοστή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News