Dei Energy News

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ


TOY ΕΥΓΕΝΙΟY  (ΣΑΚΗΣ)  ΚΟΛΛΑΤΟY

Μετά 2 χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ
Μετά 2 χρόνια  τέλματος
Μετά 2 χρόνια απραξίας
Μετά 2 χρόνια τρομοκρατίας και εκβιασμού
Μετά 2 χρόνια ανικανότητας και υποτέλειας

Συνεχίζουν να σχοινοβατούν με τη νοημοσύνη μας. Η κυβέρνηση συνεχίζει να τοποθετεί την μία κοινωνική ομάδα απέναντι στην άλλη. Προσπαθεί σήμερα να διαχωρίσει τον Δημόσιο από τον Ιδιωτικό Τομέα. Ο Ιδιωτικός τομέας θα έχει τη σειρά του με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων (που έχει αρχίσει). Στο Δημόσιο και με το ενιαίο μισθολόγιο καταδικάζει χιλιάδες οικογένειες στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Με το μέσο όρο μισθού στα 1.000€ γνωρίζοντας ότι το 50% (500€ περίπου) είναι υποθηκευμένο στις τράπεζες με κύριο την πρώτη (1η) κατοικία, εσκεμμένα χωρίς συνείδηση και υπευθυνότητα, συνθλίβουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Ο χαμένος θα είναι ο πολίτης που θέλει να εξυπηρετήσει την καθημερινότητά του αφού προσδιορίζεται σαφέστατα ότι το κοινωνικό κράτος εξανεμίζεται στο βωμό των αριθμών, των μειώσεων, χωρίς προγραμματισμό ανεύθυνα και υποκριτικά.
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Μια κυβέρνηση μειοψηφίας που δεν εκπροσωπεί το λαϊκό αίσθημα.
Το σίγουρο επίσης είναι ότι πρέπει να ΦΟΒΗΘΕΙ η επόμενη κυβέρνηση (όποια και αν είναι) ώστε να μην αυθαιρετεί απέναντι στον κόσμο της εργασίας, αφού ο Έλληνας δεν δίνει «λευκή επιταγή».
Δεν πετάμε «λευκή πετσέτα» σε κανέναν να διαχειρίζεται τις τύχες μας, για μας χωρίς εμάς.
Η αντίσταση είναι πράξη ευθύνης, ο διάλογος είναι στάση ζωής, η ευθύνη, η αξιοπρέπεια, ο στόχος, το όραμα είναι επένδυση στο μέλλον.


                                                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News