Dei Energy News

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΝΕΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ -ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ!

Πριν από 3 ημέρες ήμουνα στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια
του 35ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ , πήγα στο Διδυμότειχο στη όχθη του Έβρου στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή επισκέφτηκα το τοπικό γραφείο της ΔΕΔΔΗΕ (πώην ΔΕΗ) .
Εκεί συνομίλησα με τους συναδέλφους της βάρδιας , Έχω συγκλονιστεί πρόκειται για τους νέους ακρίτες της Ελλάδας με ύψιστο αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την πατρίδα ,την οικογένεια αλλά και τη επιχείρηση. Φεύγοντας είδα στον τοίχο μία φωτεινή επιγραφή ( ΔΕΗ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ) ρώτησα δεν τη βγάλατε μετά τη αλλαγή της ονομασίας από ΔΕΗ σε ΔΕ.Δ.Δ.Η.Ε? Ο συνάδελφος απάντησε αδιαπραγμάτευτα,απόλυτα : <<δύο πράγματα δεν κατεβαίνουν η ελληνική σημαία και η ταμπέλα της ΔΕΗ τα έχουμε και τα δύο στην καρδιά μας>> Εκεί λοιπόν δεν καταλαβαίνουν από τη περίφημη 72 Ευρωπα'ι'κη Οδηγία που διέσπασε την ΔΕΗ . Οι νέοι αυτοί ΑΚΡΙΤΕΣ συνεχίζουν να φυλάνε τις δικές τους Θερμοπύλες ,αυτό έμαθαν άλλωστε να κάνουν από τους παππούδες και τους γονείς τους . 
Με αυτούς έπρεπε να συναντηθούν οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ που ήταν στην Αλεξανδρούπολη για τις εργασίες του 35ου Συνεδρίου . Θα ήταν άλλη η στάση τους τόσο απέναντι στα μνημόνια όσο και στους εργαζόμενους.Θέλω να επιβραβεύσω αυτούς τους ακρίτες-συναδέλφους μας. 

 Γιάννης Μαρκουλής Πρόεδρος 
 Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ

http://katametrites.blogspot.gr/2013/03/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News