Dei Energy News

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Άρπαξαν πάνω από ένα τόνο σίδερα από τη ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Με την… ησυχία τους είχαν τρυπώσει στις εγκαταστάσεις του
Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα δύο αλλοδαποί «κυνηγοί» μετάλλων και είχαν φορτώσει στο αυτοκίνητό τους πάνω από ένα τόνο σιδερικών, όταν τους πήραν είδηση οι υπάλληλοι φύλαξης. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας επενέβησαν αμέσως για να συλλάβουν τους δυο Αλβανούς ηλικίας 53 και 39 χρόνων. 
Το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε μαζί με τα 1.125 κιλά σίδερα αξίας 500 ευρώ τα οποία είχαν φορτώσει και αποδόθηκαν στην Δ.Ε.Η.. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για κλοπή. Σε μια άλλη περίπτωση καύσιμα… δωρεάν εξασφάλιζαν δυο νεαροί Έλληνες, αδειάζοντας τα ρεζερβουάρ των αγροτικών μηχανημάτων που έβρισκαν σε ένα χωριό της Ροδόπης! 
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν μόλις είχαν αντλήσει 45 λίτρα πετρέλαιο από ένα τρακτέρ και προσπαθούσαν να «ρουφήξουν» το περιεχόμενο από το ντεπόζιτο ενός άλλου. Ο ένας από τους νεαρούς κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται, αλλά ο 19χρονος συνεργός του συνελήφθη και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρία πλαστικά δοχεία με τα κλεμμένα καύσιμα τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

 (protothema.gr)

Κλοπή 250 μέτρων καλωδίων απο κολώνες φωτισμού 

Καλώδια μήκους 250 μέτρων αφαίρεσαν από κολώνες φωτισμού τρία άτομα που συνελήφθησαν στο Διδυμότειχο. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δράστες να αφαιρούν από κολώνες φωτισμού, που βρίσκονται στον οδικό κόμβο του Διδυμοτείχου, περίπου 250 μέτρα καλώδιο και να το τοποθετούν σε φορτηγό. Όπως διαπιστώθηκε, ένας από τους δράστες έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν, τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News