Dei Energy News

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Αισιοδοξία στη ΔΑΚΕ-ΔΕΗ για την πρώτη θέση

Ικανοποιημένα δηλώνουν τα στελέχη της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ από την
προεκλογική περιοδεία που πραγματοποίησαν στα περισσότερα ενεργειακά κέντρα της χώρας και σε αρκετούς εργασιακούς χώρους της μητρικής ΔΕΗ. Πρωταρχικός στόχος  φυσικά είναι να κερδίσει την πρωτιά η παράταξη της ΔΑΚΕ-ΔΕΗ ώστε να δικαιωθεί η στάση της,  για την καταψήφιση  της διάσπαση της επιχείρησης και την απώλεια της καθετότητας της, για τις ενστάσεις που είχε στην υπογραφή της τελευταίας ΕΣΣΕ, καθώς και για την
δικαίωση της, στη διαχρονική θέση  που έχει για τα κοινοπρακτικά σχήματα στον όμιλο ΔΕΗ.
Σημαντικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία ήταν και η επιλογή του Παντελή Καραλευθέρη,  όπου είχε ορισθεί υπεύθυνος των ενημερωτικών δράσεων και να ηγηθεί της όλης προσπάθειας. Σημαδιακό άλλωστε είναι και το νούμερο στο οποίο βρίσκεται ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ-ΔΕΗ, αφού βρίσκεται στο νο 100 και ευελπιστεί οι εργαζόμενοι να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.
    ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΣΩΤΗΡΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
    TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
    ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΡΜΑ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟ-ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΙΤΣΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News