Dei Energy News

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

"Τίποτα δεν χτίζεται χωρίς τη δική μας συμβολή. Τίποτα δεν χαρίζεται"

ΕΥΓΕΝΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΚΟΛΛΑΤΟΣ (Υποψήφιος για εκπρόσωπος
εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΔΔΗΕ με την ΔΑΚΕ) 

Συνάδελφοι,
 Σε μία πραγματικά δύσκολη συγκυρία, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, στα πλαίσια μίας προσπάθειας να διαμορφώσουμε τους βηματισμούς μας. Σήμερα, σε μία ασφυκτική καθημερινότητα, αγνοούμε διαδικασίες, προσπερνάμε τακτικές, παρακολουθώντας άλλοτε σιωπηλά και άλλοτε χωρίς άποψη. Η σημερινή πραγματικότητα όμως επιβάλει εγρήγορση αφού η ενεργή συμμετοχή μας καθορίζει το σήμερα, διαμορφώνει το αύριο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά. 
Να κοιτάμε στα μάτια τον συνάδελφό μας στο χώρο εργασίας, τον συμπολίτη μας στη καθημερινότητα. Να μιλάμε ουσιαστικά, ξεκάθαρα και πάνω απ' όλα ειλικρινά για το μέλλον που δικαιούμαστε. 
Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι τίποτε άλλο από μια ενεργή διαδικασία προσφοράς, με στόχο το συνάνθρωπο και με ελεγχόμενα αποτελέσματα. Η πρόθεση απ' όλους μας είναι ειλικρινής, αλλά η πραγματοποίηση μιας θετικής προσπάθειας απέχει από τη ολοκλήρωσή της, όσο πιο πολύ απέχει η δική σας παρέμβαση, προτροπή, θέση και άποψη. 
Συνάδελφοι, 
Οι γνώσεις υπάρχουν. 
Τη δύναμη και τη δυναμική την αποκτήσαμε μαζί με πολλούς από εσάς στο δρόμο, στο αμφιθέατρο, στο χώρο της εργασίας. Οι προτάσεις και η υλοποίησή τους είναι δική μας ευθύνη. Όλοι εμείς καταθέσαμε τη ψυχή μας, τον αγώνα και την αγωνία μας , επί σειρά ετών, συνειδητά με όραμα και συνέπεια. Σήμερα, καλούμαστε , μέσα από απογοητεύσεις και δυστοκίες να οδηγήσουμε τη σκέψη και τη δυναμική στη πρώτη γραμμή των εξελίξεων. 
Τίποτα δεν γίνεται χωρίς τη δική μας παρουσία. 
Τίποτα δεν χτίζεται χωρίς τη δική μας συμβολή. Τίποτα δεν χαρίζεται. 
Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί. Όρθιοι απέναντι στη νοημοσύνη μας, όρθιοι απέναντι στις γενιές που έρχονται, όρθιοι απέναντι στον πήχη που ανεβαίνει συνεχώς. 
Συνάδελφοι, 
Σας καλώ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στη καθημερινότητα με αρχές και αξίες. Σας καλώ να στηρίξουμε τη ΔΑΚΕ και την εταιρεία μας το ΔΕΔΔΗΕ. Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας ευχαριστώ για την ανοχή σας και σας καλώ να δυναμώσουμε την ελπίδα των εργαζομένων που πιστεύουν σε μας.

 Με εκτίμηση 
 Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος

1 σχόλιο:

  1. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.
    ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΣΩΤΗΡΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
    TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.
    ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
    ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΡΜΑ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟ-ΛΑΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΙΤΣΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News