Dei Energy News

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

Στο ιδρυτικό συνέδριο της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες του, ενόψει του Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου.  
Ο κ. Καμμένος εξήρε τον κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας του κόμματος και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τονίζοντας ότι προέκυψαν μέσα απο τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος και τους διαδικτυακούς τόπους. Είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε επιθέσεις με όλα τα μέσα, συκοφαντήθηκε και επλήγη απο αποστασίες όπως είπε, αλλά «αποδειχθήκαμε πιο δυνατοί απο αυτούς» όπως είπε. Ο κ. Καμμένος εξήρε επίσης τον ρόλο του διαδικτύου στην ενίσχυση και ενδυνάμωση του κόμματός του, και είπε ότι ήταν μια άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που δέχονταν απο "τα κατεστημένα ΜΜΕ". Ζήτησε από τη νεολαία να αμφισβητήσει "ακόμη και εμάς τους ίδιους" και είπε ότι "τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν". Υποστήριξε ότι το κόμμα του φέρνει την ελπίδα η οποία "σημαίνει ανατροπή αλλά και σχεδιασμός για το μέλλον του τόπου".  
Οι ιδέες είπε, είναι σαν τα καρφιά, όσο πιο πολύ τις χτυπάς τόσο πιο βαθιά καρφώνονται και επιτέθηκε στην τρικομματική κυβέρνηση, ενώ είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε οικονομικό πόλεμο και πρόσθεσε πως «και χωρίς λεφτά εμείς μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Τα όνειρα δεν ανταλλάσονται με επιταγές». 
 Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης σε τραπεζίτες υποστηρίζοντας ότι «ταϊζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου». Ο κ. Καμμένος είπε πως για το κόμμα του «η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή», πως «έχει καταργηθεί το Σύνταγμα» το οποίο όπως υποστήριξε «δεν λειτουργεί», ενώ τόνισε ότι «τώρα δεν υπάρχει νομιμότητα και πως η παραγραφή αδικημάτων αρχίζει μετά την εφαρμογή της νομιμότητας». Κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες "του μεγάλου πατριωτικού τόξου" και αυτούς που αποχώρησαν απο το κόμμα του, για να διεκδικήσουν μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες την διακυβέρνηση της χώρας. Είπε ότι κάποιοι σήμερα δείχνουν την Κύπρο "και λένε στους Έλληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα. 
Όχι κ. Μέρκελ και κ. Σόϊμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι Τούρκοι, και οι Γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν" ανέφερε ο κ.Καμμένος. Κατηγόρησε τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην ΕΕ την μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρώ.  
Η κρίση, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο "ήταν τραπεζική και την βάφτισαν δημοσιονομική, για να την μετατρέψουν σε ανθρωπιστική" και στο τέλος σε εθνική κρίση γιατί-όπως υποστήριξε- "αυτός ήταν ο σκοπός τους". Έκανε λόγο για «νταβατζήδες» που «χρησιμοποιουν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι τους» και πρότεινε την δημιουργία μιας Επενδυτικής τράπεζας της Ελλάδος, ενώ ζήτησε να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα που μπαίνουν στις τράπεζες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης θα μπουν στην αγορά, κατηγορώντας τους τραπεζίτες ότι δεν έδωσαν χρήματα στην αγορά από τα χρήματα που πήραν. 
Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Eurogroup" και κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για την στάση της απέναντι στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο.  
Είπε ότι όταν το κόμμα του έφερε πριν από καιρό στη δημοσιότητα το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές τους λοιδωρούσαν και κάλεσε την κυβέρνηση να εγγράψει στον προϋπολογισμό τις αποζημιώσεις εάν πράγματι είναι αποφασισμένη να τις διεκδικήσει. Έκανε λόγο για «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα και είπε ότι δεν ανταλλάσει τις πάγιες θέσεις του κόμματος. «Με κανένα αντάλλαγμα με καμιά καρέκλα και δεν θα υποχωρήσουμε ούτε χιλιοστό απο το Μακεδονικό, την Θράκη την Κύπρο. Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε» είπε ο κ.Καμμένος κλείνοντας την ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News