Dei Energy News

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ"



              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ THΣ   "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ"

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ ευχαριστεί όλα τα μέλη, τα στελέχη καθώς και τους συναδέλφους που την τίμησαν με την ψήφο τους. 
Δώσαμε ένα δύσκολο και άνισο αγώνα απέναντι στις μεταλλαγμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις που εδώ και μια εικοσαετία κυριαρχούν στα δρώμενα της ΕΤΕ-ΔΕΗ με κομματικούς χορηγούς παλαιότερα το ΠΑΣΟΚ και σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες με εκβιαστικό τρόπο συν διοικούν και συνεργάζονται με κορυφαίους διοικητικούς παράγοντες για να συνεχίζουν να χειραγωγούν τους ψήφους των εργαζομένων. 
Το ΕΑΜΕ και η σύμπραξη Φωτόπουλου – Ρίζου (o δούρειος ίππος) κατάφεραν να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους εργαζομένους στον Όμιλο ΔΕΗ με ουσιαστικό νικητή τον δεύτερο αφού και πλειάδα συμβούλων εξέλεξε αλλά και έσωσε από σίγουρη ήττα την παράταξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας που με την ανέξοδη πολιτική του διέσπασε την ΔΕΗ σε θυγατρικές, διέλυσε το ασφαλιστικό και με την ψήφο του νομιμοποίησε τις απολύσεις μέσω της τελευταίας ΕΣΣΕ.
 Όσο για τις αστείες δηλώσεις του ΕΑΜΕ, ότι δικαιούνται ακόμη δύο έδρες διότι παρεμποδίστηκαν να ψηφίσουν μέλη της ΕΤΕ, μόνο φαιδρές μπορούν να χαρακτηριστούν. 
Μάλλον η δική τους παράταξη χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα και υφάρπαξε με δόλιο τρόπο την ψήφο των εργαζομένων. 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ θα συνεχίσει να υπηρετεί με αγωνιστικό τρόπο τις θέσεις και τις αξίες που προστατεύουν τα συμφέροντα των εργαζομένων στον όμιλο ΔΕΗ και θα εναντιώνεται με συνέπεια και με πειστικά επιχειρήματα σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία. 

                                          Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News