Dei Energy News

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΟΠ

Θέμα: Απάντηση στην τακτική ενημέρωσης – πρόσκλησης σε
επιλεκτική σειρά συσκέψεων 
Συνάδελφοι 
Κατάπληξη και απορία μας προκάλεσε το γεγονός ότι επιλεκτικά απευθύνατε πρόσκληση – ενημέρωση προκειμένου να πραγματοποιηθεί σειρά συσκέψεων με τους επικεφαλής των παρατάξεων των ψηφοδελτίων, καθώς και με μέρος των Σωματείων μελών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ, έτσι ώστε να διαμορφωθεί οριστική άποψη και να καθοριστεί η τελική στάση για το θέμα τηςσυνεργασίας της ΔΕΗ με γνωστό κοινοπρακτικό σχήμα που αφορά την Εμπορία. 
Συνάδελφοι 
 Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στην άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αρθούρο Ζερβό –συνάντηση στην οποία συμμετείχαμε κατόπιν πρόσκλησής σας και για την έκβαση της οποίας λυπούμαστε πολύ- εκφραστήκαμε σχετικώς, καταθέτοντας τη θέση μας. 
Μια θέση που ισχυρίζεται τα αυτονόητα, ότι δηλαδή υπάρχουν εκπεφρασμένες και ψηφισμένες θέσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ–ΚΗΕ από τη διαδικασία του Συνεδρίου της και τούτες ακριβώς οι θέσεις μόνο με συνέδριο μπορούν να αλλάξουν. 
Συνεπεία της πρώτης συνάντησης και προσυπογράφοντας στο σύνολό τους τις θέσεις/απόψεις –επί του συγκεκριμένου θέματος- του ψηφοδελτίου της παράταξης ΕΠΑΔ/ΕΤΕ, εκτιμούμε και επιμένουμε στο ότι η μόνη διαδικασία με την οποία μπορεί να συσχετιστεί το εν λόγω θέμα, είναι μια συνάντηση στο πλαίσιο σύγκλισης εκτάκτου συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ. 
Εκτίμηση που ενισχύεται και από το γεγονός ότι, επί της ουσίας, λειτουργία της Ομοσπονδίας από το τελευταίο συνέδριο μέχρι και σήμερα, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Αν και αυτονόητο, επισημαίνουμε ότι κρίνοντας παντελώς ανώφελη την πρόσκλησή σας, δεν θα συμμετέχουμε. 

 Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ 

Ο Πρόεδρος -  Γιώργος Αδαμίδης
Ο Γεν. Γραμματέας  -  Αθανάσιος Μάστορας 

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε κ. Αρθούρο Ζερβό Σωματεία μέλη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News