Dei Energy News

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Η Δυτική Μακεδονία θα ακυρώσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ στη πράξη"


Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου και τομεάρχη ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτού Ν. Κοζάνης με τον νέο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για το νομοσχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ



Σε συνεργασία με τον νέο περιφερειάρχη Δυτικής.. Μακεδονίας, κ Καρυπίδη, καλούμε όλους τους Βουλευτές της περιοχής να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρεθούν δίπλα στους κατοίκους που εργάζονται στην ΔΕΗ και έχουν επιστρατευτεί.
Οι πρακτικές και οι μεθοδεύσεις μιας κυβέρνησης που γυρίζει τον τόπο στα σκοτεινά χρόνια της τρομοκρατίας και του διχασμού του Ελληνικού Λαού δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό εκπρόσωπο του Λαού μας. Η επιστράτευση δεν μπορεί να αποτελέσει λύση στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα του κόπου, του ιδρώτα και του μόχθου του Ελληνικού Λαού.

Είναι καιρός να βγουν όσοι κρύβονται σε λαγούμια ανευθυνότητας και να δηλώσουν με παρρησία με ποιον θα συνταχθούν. Με το ξεπούλημα ή με τον λαό. Η Δυτική Μακεδονία αποτελεί την ενεργειακή καρδιά της Χώρας, την οποία η Συγκυβέρνηση θέλει να οδηγήσει στο έμφραγμα της ανεργίας και της ύφεσης. Οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν την δυνατότητα αξιοπρεπούς εργασίας και να καταλήξουν σκλάβοι σε γαλέρα.
Οι Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας δεν είναι λαγοί για να κρύβονται στα υπόλοιπα θερινά τμήματα της Βουλής και να αρνούνται να θέσουν το θέμα στην κρίση των Ελλήνων πολιτών. Όσοι πιστεύουμε στην Δημοκρατία θα είμαστε κοντά στους εργαζόμενους για τους υπόλοιπούς ντροπή.


Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News