Dei Energy News

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

KΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Γράφει η συνάδελφος 
Δημοπούλου Μαρία

Κατά συχνά διαστήματα λαμβάνουμε ενημερωτικά δελτία τύπου, από την ΕΔΟΠ ΔΕΗ, όπου μας ενημερώνουν για τα τετελεσμένα γεγονότα που έχει αποφασίσει η διοίκηση με την παρουσία της ΕΔΟΠ και της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Δεν μας ενημερώνουν  όμως για το ποια είναι η τακτική που θα ακολουθηθεί για να μην περάσουν μονομερώς αυτά τα άδικα μέτρα που πάνε να εφαρμόσουν στους μόλις 4800 υπαλλήλους των διοικητικών υπαλλήλων.
" Όπως ήδη αναφέρεται στο δελτίο τύπου οι υπόλοιποι «συνάδελφοι» δεν υποχωρούν σε τίποτα και πρέπει ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ, δηλαδή ο αδύναμος κρίκος, να την πληρώσουμε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .
Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι «και εσείς τι κάνετε για όλα αυτά;»
Γιατί τα αποδέχεστε έτσι απλά; Γιατί δεν σηκώνετε τα τηλέφωνα όταν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;
Γιατί ο πρόεδρός μας ήταν πρώτη μούρη στα κανάλια όταν είχαν κλείσει τα γραφεία της πληροφορικής, μαζί με τον κο Φωτόπουλο, για θέματα ευρύτερα κοινωνικά και τώρα που αφορά το σπίτι το δικό μας δεν πάει να ξανακλείσει την πληροφορική;;;;;;;;
Όλα γίνονται με σκοπό μόνο την προβολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τώρα που πρόκειται για την ουσία δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο μας ενημερώνουν με ένα δελτίο τύπου;;;;;;
Αυτά δεν χρειάζονται γιατί για να ενημερωνόμαστε είναι τα κανάλια της τηλεόρασης. Από εσάς θέλουμε έργα και μάχη για τα κεκτημένα μας και τα δικαιώματά μας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News