Dei Energy News

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Γιώργος Αδαμίδης: «Ο Παπανδρέου κρατούσε από το χεράκι τον Φωτόπουλο και τον έκανε Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ»

Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα Φωτόπουλου- Αδαμίδη
σημειώθηκε σήμερα, με αφορμή δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με τις οποίες χαρακτήρισε «χειροκροτητή του ΠΑΣΟΚ που κόβει τους μισθούς των εργαζομένων» τον Πρόεδρο του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ». 
Ο Γιώργος Αδαμίδης μιλώντας σήμερα στο VETOFM και τον Ζήση Πιτσιάβα, σήκωσε το γάντι και ανατρέχοντας στον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Φωτόπουλος έγινε Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ τόνισε πως «τον κρατούσε από το χεράκι το 2007 ο τότε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αναδεικνύοντάς τον από το πουθενά». Μάλιστα ο κ. Αδαμίδης υποστήριξε πως ο Νίκος Φωτόπουλος ήταν χέρι- χέρι και με τον σημερινό Πρόεδρο της ΓΣΕΕ τον κ. Παναγόπουλο, τον οποίο επίσης σήμερα κατηγορεί για τη στάση του. 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», αναφέρθηκε στη διαδικασία εκλογής εκπροσώπων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα, καταγγέλλοντας τη στάση της διοίκησης της επιχείρησης που συρρίκνωσε όπως είπε το χρόνο των εκλογών, αποκλείοντας μια μεγάλη μερίδα εργαζομένων που δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν, ανακοινώνοντας πως θα ζητήσει παράταση της διαδικασίας μέχρι την Παρασκευή. 
Τόσο ο ίδιος όσο και ο Γραμματέας του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ», Σάκης Μάστορας, ο οποίος επίσης μίλησε στο VETOFM, κάλεσαν τους συναδέλφους τους να ψηφίσουν άτομα από την περιοχή ώστε στο Δ.Σ. της ΔΕΗ να υπάρχουν «άτομα που ξέρουν τα προβλήματα της επιχείρησης και η σχέση τους δεν έχει να κάνει μόνο με το διακόπτη του ρεύματος στο σπίτι τους». 

 πηγή http://kozanimedia.gr/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News