Dei Energy News

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο ΔΕΔΔΗΕ στηρίζει τις πληγείσες περιοχές στη Σερβία και Βοσνία

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΔΕΔΔΗΕ στο κάλεσμα της Eurelectric για υποστήριξη της προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Σερβίας και της Βοσνίας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, οι τεράστιες πλημμύρες και οι ολισθήσεις εδαφών που σημειώθηκαν στα μέσα Μαΐου στη Σερβία και στη Βοσνία, προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές στις υποδομές και ιδιαίτερα στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας των δύο χωρών, ενώ ..
διακόπηκε η ηλεκτροδότηση σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, με προβλήματα που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.
Ο ΔΕΔΔΗΕ, ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα της Eurelectric για παροχή υλικής βοήθειας και εξοπλισμού, ενέκρινε τη δωρεά και έθεσε στη διάθεση των Διαχειριστών Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας των χωρών αυτών, 6 μετασχηματιστές σημαντικής αξίας, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στο Δίκτυο των πληγεισών περιοχών.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η οποία θέτει στο επίκεντρο της εταιρικής υπευθυνότητας τη διεθνή αλληλεγγύη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ο ΔΕΔΔΗΕ θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση ανταπόκρισή του σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News