Dei Energy News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ:"ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ"

Κύριε Πρόεδρε:

Ο Ρόλος του συνδικαλιστή είναι να ελέγχει, να ασκεί κριτική , να διεκδικεί και να παρεμβαίνει όταν  κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντα της επιχείρησης που εργάζεται, καθώς και τα συμφέροντα των εργαζομένων  που εκπροσωπεί.
Ο  Συνδικαλισμός  πέρα από όλα αυτά που προαναφέρουμε  έχει και κοινωνικό χαρακτήρα και μάλιστα τώρα σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες στιγμές που βρισκόμαστε.
Όταν ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία στενάζει, όταν με  συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση  ΞΕ- πουλά σε τιμή ευκαιρίας την ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, τα  ΕΛΠΕ, τα ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ, το ΜΕΤΡΟ και ότι άλλο περιουσιακό στοιχείο έχει η χώρα μας εκποιώντας τον Εθνικό μας πλούτο, εσείς με ΕΞΩΔΙΚΑ  προσπαθείτε να ποινικοποιήσετε και να χειραγωγήσετε το Συνδικαλιστικό κίνημα.

 Κύριε Πρόεδρε:
Σε τρία Διοικητικά  Συμβούλια παρεστήκαμε ως εργαζόμενοι και ως  συνδικάτα και σας ζητήσαμε να μην προχωρήσετε σε αυτή την συνεργασία της ΔΕΗ Α.Ε με την εταιρία DAMCO  ENERGY των συμφερόντων Κοπελούζου.
Παρόλο που οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ καταψήφισαν αυτή την συνεργασία, εσείς δεν αντέξατε στις πιέσεις και την  υλοποιήσατε.

Κύριε Πρόεδρε:
Η  ΔΕΗ Α.Ε αντιμετωπίζει  τεράστια προβλήματα καθημερινής λειτουργίας αλλά και μακροχρόνιου σχεδιασμού. Αντί λοιπόν να ασχοληθείτε  με αυτά τα προβλήματα και να συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει  η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία μέλη της για μια ισχυρή ΔΕΗ που θα υπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών, προσπαθείτε να φιμώσετε την συνδικαλιστική φωνή στέλνοντας εξώδικα λες και τα συνδικάτα είναι ο εχθρός της ΔΕΗ.
Κύριε Πρόεδρε:
Η ΔΕΗ θα είναι ισχυρή μόνο όταν είναι αυτόνομη και θα στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και αυτό θα το πετύχει κάνοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  προσλήψεις τακτικού εργατοτεχνικού προσωπικού για να υπάρχει συνέχεια στην τεχνογνωσία και να μπορεί να είναι ανταγωνιστική στους ανταγωνιστές της.  

Κύριε Πρόεδρε:
ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.
Θεωρούμε άστοχη την εξώδικη δήλωση προς το πρωτοβάθμιο Σωματείο ΕΔΟΠ/ΔΕΗ και δηλώνουμε ότι όλους μαζί συντονισμένα θα μας βρίσκετε  απέναντι σε κάθε ενέργεια που θα βλάπτει τα συμφέροντά της επιχείρησης και των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News