Dei Energy News

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ...(του Σπάρτακου)





Κατά την επίσκεψη του στελέχους της Αγωνιστικής Συνεργασίας και του ΠΑΜΕ, Μπαρδαβίλια Δώρη Αντιπροέδρου του απερχόμενου Δ.Σ. της ΕΤΕ στον ΥΗΣ Θησαυρού προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις στο χώρο της Ηλεκτρικής Ενέργειας και ειδικότερα στον Όμιλο της ΔΕΗ, δέχτηκε αισχρή και προβοκατόρικη επίθεση από τον πρόεδρο του σωματειακού παραρτήματος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Θεοδωρίδη Θεόδωρο. 
 Ο συγκεκριμένος <<συνάδελφος>> χρησιμοποιώντας ψευδή επιχειρήματα, ότι δήθεν η πλειοψηφία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ δεν συμφώνησε στο διαχωρισμό της ΔΕΗ, στις μειώσεις των μισθών μας κ.λ.π. στη συνέχεια βγάζοντας όλο το αντικομμουνιστικό του μένος, στράφηκε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον του ΠΑΜΕ, της παράταξής μας αλλά και προσωπικά εναντίον του συντρόφου μας τολμώντας να ξεστομίσει ασύστολο ψέμα ότι ο σύντροφος δεν συμμετείχε δήθεν στις απεργίες ισχυριζόμενος ότι τις πληροφορίες αυτές τις έχει από την ηγεσία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. (Περιμένουμε από την ηγεσία-ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ- του Σπάρτακου να πάρει θέση). 
 Συνάδελφοι, 
Κατανοούμε τη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και οι απόγονοι τους) που όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν συμβάλλει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και συνεχίζουν αμετανόητοι την ίδια τακτική βρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Οι εργαζόμενοι να βγάλουν συμπεράσματα με την στάση τους να τους απομονώσουν. 
 Εμείς σαν παράταξη ακολουθούμε την ίδια στρατηγική και τακτική ανεξαρτήτως σωματείου. 
Είμαστε εκείνοι που όλα τα προηγούμενα χρόνια ενημερώναμε και προειδοποιούσαμε τους εργαζόμενους γι’ αυτά που έρχονται και δυστυχώς δικαιωθήκαμε. 
Το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε και τώρα με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου το συνδικαλιστικό κίνημα γενικά αλλά και στη ΔΕΗ να στραφεί σε πραγματικά ταξική κατεύθυνση, για την ανατροπή αυτών των βάρβαρων πολιτικών ώστε να γίνουν οι εργαζόμενοι αφέντες του πλούτου που παράγουν. 
 Όσο για την απεργοσπασία, οι δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν έχουν παρά να ψάξουν στους κόλπους τους και να είναι βέβαιοι ότι θα βρούν πολλούς απεργοσπάστες, ακόμα και κορυφαία στελέχη τους στα σωματεία. Επιφυλασσόμαστε για περισσότερα στοιχεία αν συνεχίσουν οι προκλήσεις. 
Αν τολμάνε ….. ας κάνουν κι εκείνοι το ίδιο ! …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News