Dei Energy News

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητοι ΕΤΕ ΔΕΗ: Κατάθεση ψηφοδελτίου για τις αρχαιρεσίες στο συνέδριο τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Νέο Ξεκίνημα - Ανεξάρτητοι ΕΤΕ ΔΕΗ
Προς: Δ.Σ.ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
Θέμα: Κατάθεση ψηφοδελτίου για τις αρχαιρεσίες στο συνέδριο τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
 
Με έγγραφο που σας αποστείλαμε στις 10 Απριλίου 2014 , σας καταθέσαμε την υποψηφιότητα μας και την δημιουργία του Ψηφοδελτίου μας, με την ονομασία ¨ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ¨ για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στο συνέδριο που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 12 και 13 Απριλίου και σας ζητήσαμε όπως κάνετε δεκτή την αίτηση μας .
Το Σάββατο 12 Απριλίου ενημερωθήκαμε προφορικά ότι δεν έχει γίνει δεκτή η αίτηση μας γιατί ήταν εκπρόθεσμη , σύμφωνα με το ....άρθρο 31 του καταστατικού.
Στην διάρκεια όλων όσων διαδραματίστηκαν τις 2 ημέρες που ήταν προγραμματισμένο το Συνέδριο της Ομοσπονδίας, διαπιστώσαμε με μεγάλη μας λύπη ότι τα άρθρα του καταστατικού εφαρμόστηκαν τελικά μόνο στην δική μας περίπτωση.
Στην προσπάθεια όλων να λειτουργήσει σωστά και σε γερές βάσεις η Ομοσπονδία , έγιναν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες σε διατάξεις του καταστατικού , ειδικότερα σε ότι αφορά το άρθρο 15 και πως θεωρούμε ότι κάποιος έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις αλλά και στο άρθρο 20 σχετικά με το πώς καθορίστηκαν από το Δ.Σ. οι υποχρεώσεις των Σωματείων για να μπορούν να συμμετέχουν.

Συνάδελφοι, δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα την απόφαση σας που μας ανακοινώθηκε προφορικά γιατί και εμείς ανήκουμε σε αυτούς που πίστευαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο μας.
Σύμφωνα με τα όσα τελικά έγιναν , είναι προφανές ότι το 36ο συνέδριο δεν ξεκίνησε , αφού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η νομιμοποίηση των συνέδρων , η οποία όπως όλοι αποφασίσαμε θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί την επόμενη φορά.
Η τελική πρόταση ήταν ΔΙΑΚΟΠΗ του Συνεδρίου και να επαναληφθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα. Εμείς συμφωνούμε σε αυτό γιατί στο συνέδριο πρέπει να συμμετέχουν όλοι. Είναι επίσης γεγονός ότι κανείς παραβρισκόμενος σύνεδρος δεν παρέλαβε καν την κάρτα του , ούτε έγινε εγγραφή του σε κανένα κατάλογο.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και ειδικότερα επειδή πρέπει σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο να υπάρχει συμμετοχή των πάντων , σας παρακαλούμε για ακόμα μια φορά να κάνετε δεκτό το αίτημα μας και να δεχτείτε να συμμετέχει στις διαδικασίες του εκτάκτου συνεδρίου το ψηφοδέλτιο μας με την ονομασία ¨ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ¨.
Θεωρούμε ότι η προθεσμία που ορίζει το καταστατικό των 5 ημερών , τηρείται πλέον και με το παραπάνω , αφού στην ουσία οι εργασίες του Συνεδρίου μας δεν έχουν ξεκινήσει και η παρουσία του ψηφοδελτίου μας δεν θα επηρεάσει , ούτε θα αλλοιώσει καμία διαδικασία.
Οι σύνεδροι που θα θέτουν υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ θα σας γνωστοποιηθούν με νεότερο έγγραφο μας.
Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως και ελπίζουμε το συμβούλιο σας με την απάντηση του να δείξει την διάθεση σύνθεσης και καλής συνεργασίας.
 
Για το ψηφοδέλτιο ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

 Οι σύνεδροι προερχόμενοι από την ΕΤΕ ΔΕΗ
Αλεβίζος Παναγιώτης - Τουρλούκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News