Dei Energy News

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Καρυπίδης:Μαζί μας θα μπλέξουνε...


Στο πώς θα αντιμετωπίσει το ζήτημα της «μικρής ΔΕΗ», από τη στιγμή που θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ως περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, αναφέρθηκε, ο Θοδωρής Καρυπίδης, μιλώντας, χθες Κυριακή, στους συγκεντρωμένους στην πύλη του ΑΗΣ Καρδιάς : 
«Από 1η Σεπτέμβρη, επιστρατεύουμε κορυφαία νομικά γραφεία. Μαζί μας θα μπλέξουνε. Θέλει ο Σαμαράς με τα παπαγαλάκια του στην Αθήνα, να λέει ότι εδώ είμαστε βολεμένοι, οι εργαζόμενοι μας, οι Δεητζήδες. 
Θα ζητήσουμε αναδρομικά, 50 χρόνια που λειτουργεί η ΔΕΗ, η..
δικιά τους ΔΕΗ, η πουλημένη, η υποταγμένη …θα ζητήσουμε 6%. 
Ας έρθει όποιος ιδιώτης θέλει να επενδύσει. Δε θα τολμήσει. Θα πληρώσει 6% που λέει ο μεταλλευτικός κώδικας για καθετί που θα κάνει εξόρυξη και θα βάλλει και εγγυητική. Κάποια δις χρειάζονται για να κάνει την πρώτη “τσαπιά”». 
Σε τοπικούς δημοσιογράφους που αμφισβητούν ότι θα θεσπιστεί το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας, αναφέρθηκε, οργισμένος, χθες, από την πύλη του ΑΗΣ Καρδιάς, ο Θοδωρής Καρυπίδης. Μπορεί να μην ανέφερε τη λέξη “δημοσιογράφοι”, όμως όταν ρωτήσαμε συνεργάτη του, σε ποιους ακριβώς αναφερόταν, εκείνος μας το διευκρίνισε. 
Για να δούμε ποια από τις δύο πλευρές θα επιβεβαιωθεί τελικά. Οι «παπαγάλοι», κατά τον Θοδωρή Καρυπίδη … ή ο ίδιος;

www.kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News