Dei Energy News

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Παπαδημούλης: Η "μικρή ΔΕΗ" έδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει συμμάχους

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσει για το θέμα των αιγιαλών την ίδια τακτική που ακολούθησε στο ζήτημα της ΔΕΗ επιβεβαίωσε μιλώντας στο ρ/σ του ΒΗΜΑτος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
"Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανοιχτοί να δράσουμε από κοινού (σ.σ για το νομοσχέδιο του Αιγιαλού)  και με άλλους που έχουν τον ίδιο ή παρόμοιο στόχο είτε για να προωθήσουμε κάτι θετικό είτε για να αποτρέψουμε κάτι αρνητικό. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, και φάνηκε από τις πρωτοβουλίες που πήραμε στο θέμα της μικρής ΔΕΗ, ότι ο..
ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει, παρά τις διαφορές, και συνομιλητές και συμμάχους".
Επ αυτού, ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι: "Το πιο σημαντικό είναι ότι στη μεν υπόθεση της μικρής ΔΕΗ, στη μοναδική δημοσκόπηση που μέτρησε τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, υπήρχε μια σαφής λαϊκή πλειοψηφία εναντίον των κυβερνητικών μεθοδεύσεων και στο θέμα του αιγιαλού έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση θα ανακρούσει πρύμναν και θα το μεταθέσει για αργότερα, ενώ είχε σκοπό να το ψηφίσει πριν τις ευρωεκλογές. Σημειώνω δε ότι δεν είναι στα λεγόμενα μνημονιακά προαπαιτούμενα, αλλά εξυπηρετεί αρπαχτικά επιχειρηματικά συμφέροντα".

http://www.energypress.gr/news/reuma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News