Dei Energy News

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!


ΌΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΛΑΟΥ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ!

Με το σχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα η τρικοματική κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί το σχέδιο που εφαρμόζεται την τελευταία τετραετία με στόχο το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ, ετοιμάζεται να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής.
Αποδείχτηκε ότι η διάσπαση της Επιχείρησης που έγινε τα προηγούμενα χρόνια μοναδικό στόχο είχε το διαμελισμό της κραταιάς ΔΕΗ, την αποδυνάμωσή της και το ξεπούλημα των κομματιών της.
Η κυβέρνηση υπακούοντας απλώς στις επιταγές της τρόικας και των δανειστών, χωρίς να υπολογίζουν το δημόσιο συμφέρον, αγνοώντας τις επιπτώσεις για τους καταναλωτές, η κυβέρνηση θέλει να προσφέρει σε ιδιώτες αυτό που χτίστηκε στη διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Θέλουν να πουλήσουν «κοψοχρονιά» τεράστιες επενδύσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια όπως οι μονάδες παραγωγής, τα δίκτυα υψηλής τάσης και οι διασυνδέσεις με τις γειτονικές χώρες.
Η ΔΕΗ ως δημόσια επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και ένα δημόσιο αγαθό με στόχο να έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι οι καταναλωτές.
Η κυβέρνηση με το σχέδιο διάλυσης και αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ ετοιμάζει ένα ζοφερό μέλλον για τους Έλληνες καταναλωτές, παρόμοιο με αυτό σε όλες τις χώρες που έγινε αποκρατικοποίηση των επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας: ετοιμάζει την κατακόρυφη αύξηση των τιμών του ρεύματος.
Την ίδια στιγμή τα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης φέρνουν απολύσεις και δραματικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μαζί με τον Ελληνικό λαό, του οποίου περιουσία είναι η ΔΕΗ, θα αντιδράσουν με κάθε μέσο για να σταματήσουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

ΥΓ. Θυμίζουμε σε όσους απεργάζονται την πώληση της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ ότι για να το καταφέρουν πέρα από το ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν την αντίσταση του Ελληνικού λαού και των εργαζομένων στη ΔΕΗ , πρέπει να ξεπεράσουν τα νομικά εμπόδια από την ενσωματωμένη περιουσία των εργαζομένων στα περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News