Dei Energy News

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση Επιτροπής Στήριξης

Συνάδελφισσες – οι,
 Μετά την επιβολή εγγύησης για πολιτικοσυνδικαλιστικούς
λόγους στον συνάδελφο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και με δεδομένη την αδυναμία του να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 ευρώ, μια ομάδα συνάδελφων αποφασίσαμε εμπράκτως να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας. 
 Καλούμε όσους συνάδελφους θέλουν να συνεισφέρουν ο καθένας με το ποσό που μπορεί, από ένα έως 50 ευρώ. Η κατάθεση θα γίνει ονομαστικά σε τραπεζικό λογαριασμό και η διαδικασία θα είναι απλή, διαφανής και κρυστάλλινη. 
 Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα βρίσκεται στον τραπεζικό λογαριασμό και όταν αρθεί η εγγύηση, το ποσό που κάθε συνάδελφος κατέβαλε, θα του επιστραφεί. Για να είναι δυνατή η επιστροφή του ποσού κατάθεσης κάθε συνάδελφος στην απόδειξη κατάθεσης να γράψει οπωσδήποτε Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, τηλέφωνο επικοινωνίας και να κρατήσει την απόδειξη κατάθεσης. Ο αριθμός λογαριασμού είναι : 000000070695529 Emporiki Bank Κοινός λογαριασμός Ν. 5638/32 Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί μέχρι τις 20 Μαΐου για να μπορέσουν να γίνουν και οι διαδικασίες για την εγγυητική επιστολή τραπέζης με το χρηματικό ποσό. 
 Επιτροπή Στήριξης 
 ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ  Ι. -ΒΕΛΙΣΑΡΗΣ Γ.-  ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ Γ.-  ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣ Α. -ΖΑΧΑΡΕΓΚΑΣ Σ. ΚΟΥΦΟΥΛΗΣ Χ. -ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α. -ΛΥΚΟΣ Κ. -ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Ι.  -ΜΑΝΙΑΤΗΣ Κ. -ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ Ι. -ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ Δ. -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ. -ΠΕΘΕΡΙΩΤΗΣ Γ.  -ΡΕΛΙΑΣ ΣΤ. -ΣΑΡΔΕΛΗΣ Κ -ΣΚΑΛΙΤΣΗΣ Σ. -ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ Π. -ΤΣΙΓΑΛΟΣ Κ. -ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ Γ. -ΧΑΜΟΓΕΩΡΓΑΚΗ Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News