Dei Energy News

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ:"Δεν θα δεχθούμε συναλλαγές και υποχωρήσεις από τις αρχές μας"

ΠΑΣΚΕ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ 2013



Συνάδελφοι,
Αυτές οι εκλογές έχουν ξεχωριστή σημασία για τους Εργαζόμενους και την ίδια την ΔΕΗ.
·        Γίνονται μέσα σ’ένα ασταθές περιβάλλον, που το χαρακτηρίζουν οι εντάσεις, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το αύριο.
·        Τα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που συρρίκνωσαν τους μισθούς μας και επιχειρούν να ανατρέψουν τις εργασιακές σχέσεις είναι καταδικαστέα απ’όλους.
·        Ο κλονισμός της εμπιστοσύνης των εργαζομένων στα συνδικάτα και τους εκπροσώπους τους, αποτελούν φυσική εξέλιξη μπροστά στην καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων που μας έπληξε.
·        Είναι αλήθεια ότι το Συνδικαλιστικό κίνημα αιφνιδιάστηκε και αντί να περάσει σε αντεπίθεση, στράφηκε στις αλληλοκατηγορίες και την εσωστρέφεια.
·        Είναι γεγονός ότι και εμείς σαν ΠΑΣΚΕ δεν αντιδράσαμε άμεσα και υπεστήκαμε κλονισμό από περίεργες και αψυχολόγητες ενδοπαραταξιακές συμπεριφορές.
·        Δεν χάσαμε όμως ποτέ την ψυχραιμία μας και δεν ξεφύγαμε από τον στόχο μας.
·        Με όπλο μας τις αρχές μας και με την ίδια συνέπεια, μαζέψαμε τα κομμάτια μας και με όσους δεν λύγισαν από τα κτυπήματα, μείνανε όρθιοι για να αντισταθούμε μαζί σας στη λαίλαπα των κυβερνήσεων και της Τρόϊκας.
·        Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες λοιπόν γιατί καλείστε ΕΣΕΙΣ να επιλέξετε αυτούς που θα σας εκπροσωπήσουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
·        Εμείς ξεκαθαρίσαμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα δεχθούμε συναλλαγές και υποχωρήσεις από τις αρχές μας, που συνίστανται της προστασίας των Εργαζομένων, των μισθών, των εργασιακών συνθηκών και τη διαφύλαξη του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της ΔΕΗ.  
·        Δεν μείναμε αδρανείς όλο αυτό το διάστημα, γι΄αυτό μπορεί να κάναμε πιθανά και λάθη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν χαρακτήριζε τις ενεργιές μας, η σκοπιμότητα και το προσωπικό όφελος.
·        Στόχος όπως πάντα ήταν και είναι, η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ, να σηματοδοτεί την αγωνιστική πορεία του Σ.Κ. στη ΔΕΗ και να αντιστέκεται σε κάθε αντεργατική πολιτική.

·        Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και σε ΕΣΑΣ τους ίδιους.
·        Είναι στο χέρι σας η τύχη της ΕΤΕ-ΔΕΗ, για να μην μπούμε σε περιπέτειες, που θα οδηγήσουν στην συρρίκνωση του μεγαλείου της Ένωσής μας.
·        Εμείς όπως πάντα θα είμαστε δίπλα σας και ΜΑΖΙ σας θα αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε αναχώματα στις αντεργατικές πολιτικές και θα συνεχίσουμε τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
·        ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ ΚΑΙ Σ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.  

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΠΑΣΚΕ- ΕΤΕ/ΔΕΗ


ΥΓ. Η ΠΑΣΚΕ δεν ανήκει μόνο σ’εμάς, ανήκει σ’ όλους τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ γιατί έχει γίνει θεσμός στο Συνδικαλιστικό Κίνημα της χώρας μας και Διεθνώς και έχει διαφυλάξει την αυτονομία της και έχει πάντα πυξίδα της, τα συμφέροντα των εργαζομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News