Dei Energy News

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τα χρέη των 4,7 δις, εκδότες που εκβιάζουν και ο κίνδυνος του black out!


Η χώρα μοιάζει να ζει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας.
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ο κίνδυνος του black out που θα μπορούσε να μετατρέψει την Ελλάδα σ΄ ένα σκοτεινό νεκροταφείο των ήδη σακατεμένων ψυχών των Ελλήνων πολιτών. Η μελέτη της Price Waterhouse Coopers που έγινε για λογαριασμό της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας εισηγείται να ενισχυθεί με 350 εκατομμύρια ευρώ ο ΔΕΣΜΗΕ μέσω νέου δανείου-τη στιγμή που η χρεοκοπημένη ΔΕΗ σέρνει ήδη 4,7 δις χρέη.
Μιλάμε για κατάντια η οποία αγγίζει τα όρια της εθνικής τραγωδίας. 
Ο μονοπωλιακός σχεδόν πάροχος του ηλεκτρισμού στη χώρα μας, η ΔΕΗ, δεν έκανε καμία επένδυση με στόχο την ενεργειακή ανάπτυξη σε διάρκεια δεκαετιών για δύο εγκληματικούς λόγους: 
ο ένας ήταν ο νοσηρός συνδικαλισμός –όπως αποδεικνύεται και από το πόρισμα Ρακιντζή-και ο άλλος ήταν τα σκοτεινά συμφέροντα που κερδοσκοπούν από την αγορά ρεύματος από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Τουρκία κλπ.
Aκόμη και εκδότες εμπλέκονται-στην εισαγωγή ρεύματος από γειτονικές χώρες- σε αυτού του είδους τις μπίζνες μια και τα λεφτά είναι πολλά. Μόνο που τώρα η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική-τίποτε λιγότερο. 
Παρόλα αυτά εκδότες και καναλάρχες είναι έτοιμοι να μοιρασθούν 12 εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει η ΔΕΗ την κατάντια της!
Η Ελλάδα καταρρέει και κάποιοι επιμένουν να απολαμβάνουν την ορχήστρα του «Τιτανικού».
Μιλάμε για δολοφονία της ΔΕΗ με συνυπευθυνότητα των δύο κομμάτων εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News