Dei Energy News

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:"Το μοναδικό κίνημα που μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς μου"



Στο ραδιόφωνο του Sport FM 94.6 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» του Γιώργου Χελάκη, μίλησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Α Αθηνών με τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», Νίκος Δρίτσας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κου Χελάκη για τους λόγους που τον οδήγησαν να πολιτευτεί με το κίνημα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ο κος Δρίτσας απάντησε πως «ως εργαζόμενος στα Μέσα Μεταφοράς και με αφορμή τα όσα έχει υποστεί ο κλάδος αλλά και όλη η χώρα, οδηγήθηκα στην επιλογή του κινήματος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», καθώς πιστεύω ακράδαντα πως είναι το μοναδικό κίνημα που μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς μου αλλά και των πολιτών».
Τόνισε μάλιστα,αναφερόμενος στις τραγικές περικοπές των μισθών, πως «ένα μεγάλο τμήμα των εργαζομένων έχει υποστεί μειώσεις στο μισθό τους. Ειδικά στον Προαστιακό οι μειώσεις έφτασαν το 40%, όπως άλλωστε έγινε και σε όλες τις ΔΕΚΟ. Δεν γίνεται να μας λέει ο κος Σαμαράς στο Ζάπειο ΙΙΙ, ότι θα ιδιωτικοποιήσει μια κερδοφόρα ΔΕΚΟ, όπως είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ –στην οποία ανήκει ο Προαστιακός».
Σε αυτό το σημείο ο κος Χελάκης ανέφερε στον υποψήφιο Βουλευτή των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» πως ο κος Σαμαράς παρουσίασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως ζημιογόνο ΔΕΚΟ, για να απαντήσει ο κος Δρίτσας: «Μάλλον δεν είναι σωστά ενημερωμένοι οι συνεργάτες του κου Σαμαρά. Ας έρθουν να μας ρωτήσουν για τα οικονομικά της δεδομένα και μετά να τον ενημερώσουν. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι κερδοφόρα».
Στην ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί ο Πάνος Καμμένος την 7η Μαίου με άλλα κόμματα,ο κος Δρίτσας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τα μνημονιακά κόμματα και όσους υπέγραψαν τα Μνημόνια 1 και 2. «Το κίνημα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», βάση της εθνικής πρότασης που έχει καταθέσει, έχει ξεκαθαρίσει πως θα συνεργαστεί με όσους δεν ψήφισαν το Μνημόνιο και επιλέξουν και οι ίδιοι να συνεργαστούν μαζί μας».
Τόνισε μάλιστα κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ όσον αφορά τα κόμματα της Αριστεράς απάντησε: «Αν υπάρχει σύγκλιση σε θέσεις που αφορούν την ελευθερία της χώρας – γιατί κύριε Χελάκη αυτή τη στιγμή η χώρα είναι αιχμάλωτη στους δανειστές μας – τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε διάλογο μαζί τους μετά τις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News