Dei Energy News

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο πρόβλημα με Ζερβό στη ΔΕΗ


 Μόνο τους  εκπρόσωπους των εργαζομένων ΔΕΝ διώκει ο Πεπόνης!

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο επικεφαλής της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός μετά την άσκηση δίωξης του Πεπόνη σε βάρος της διοίκησης της εταιρείας

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο επικεφαλής της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός μετά την άσκηση δίωξης του Πεπόνη σε βάρος της διοίκησης της εταιρείας και της Αλουμίνιον για μη απόδοση οφειλομένων της δεύτερης στην πρώτη ύψους 82 εκατ ευρώ.
Στο σκαμνί πρόκειται να καθίσουν πολλοί από τη ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ ΕΚΤΟΣ των δύο εκπροσώπων των εργαζόμενων που συμμετέχουν στα ΔΣ των κρατικών επιχειρήσεων και είχαν διαφωνήσει ανοικτά με τους χειρισμούς των διοικήσεων τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας εξ΄ αυτών είναι ο Βαγγέλης Μπουζούλας , παλαιός γραμματέας της ΓΣΕΕ και στέλεχος της ΔΑΚΕ(σημ: Μήπως για τη συνετή και άψογη στάση του, στο Δ.Σ.  κυκλοφορούν ανυπόστατα διαδικτυακά δημοσιεύματα και κακόβουλες διαρροές εναντίον του κ. Μπουζούλα).
Στο Μαξίμου έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και οι πρώτες … οχλήσεις για παραίτηση Ζερβού έχουν φτάσει στ΄ αυτιά του. Το έχουμε ξαναγράψει ότι οι «κηπουροί» του Παπανδρέου θα αποχωρούν από τις θέσεις όχι μόνο κλωτσηδόν αλλά και διασυρόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News